Bogdan Mocanu și Fizz, un nou scandal! "Mi-ai jignit părinții"! Fizz i-a amenințat pe el și pe Jador cu tribunalul: "Să răspundă în fața legii"

Autor: A.I.
Actualizat: 21 nov 2020, 10:15

Bogdan Mocanu și Fizz au fost implicați într-un alt scandal. Mocanu a mers să îl anunțe pe Fizz că trebuie să îi dea pedeapsă, iar "Regele showbiz-ului" a refuzat.

Fizz i-a amenințat cu tribunalul pe Bogdan Mocanu, cu care a mai fost implicat într-un conflict, și pe prietenul acestuia, Jador.

Iată dialogul dintre Mocanu și Fizz:

Mocanu: Hai înăuntru

Fizz: Lasă, frate, vezi de treaba ta

Mocanu: Nu, ai stat prea mult afară și trebuie să-ți dau pedeapsă

Fizz: E treaba mea, nu-mi faci tu programul, lasă-mă în pace. Am vorbit ceva ca bărbații și văd că continui

Mocanu: Știu, dar stai prea mult afară. Trebuie să-ți dau pedeapsă dacă mai stai mult 

Fizz: Du-te, mă, frate de-aici și vezi de treaba ta. Am zis că nu mai avem conflict, văd că nu te potolești.

Mi-ai jignit părinții, potolește-te și pleacă de-aici. Mi-ai jignit părinții, bă, cumetre, fii atent. Ai pronunțat numele părinților mei, ai zis "mă-ta" și "tac-tu"

Mocanu: Care?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fizz: Cum care? Am vorbit ceva, ți-ai cerut scuze. Ce mai vrei de la mine? Ce începi cu discuții, cu astea, nu ți-e rușine? Chiar n-ai obraz?

Mocanu: Mă, îți țineam partea, îți dau pedeapsă, nu mai stau la discuții cu tine 

Fizz: Pleacă mă de aici, dai tu pedeapsă, plimbă ursul

Fizz i-a amenințat cu tribunalul pe Mocanu și Jador

Fizz a anunțat că a vorbit cu avocații și că îi va da în judecată pe Mocanu și Jador dacă aceștia îl mai jignesc.

"Deci eu cu acești doi indivizi n-am ce să vorbesc. Am încercat să fiu decent, au jignit în toate felurile, să știe toată România.

Orice vor spune, sunt răspunzători în fața legii. Dacă jignesc, am vorbit cu avocații, nu-i nicio problemă, în modul legal vor răspunde în fața legii, că toată lumea tre' să fie responsabilă pentru ce vorbește. Și atunci, dacă ei sunt obraznici și vorbesc urât să-și asume în fața legii. Asta am avut de spus, ca un om civilizat ce sunt. Și care respect legea", a spus Fizz.  

Citeste si: Andra și Mocanu s-au împăcat! Prima apariție publică după pauza de relație! Cei doi s-au sărutat

Citeste si: Simina e, într-adevăr, însărcinată cu Zănoagă! Andreea Mantea a făcut anunțul

Citeste si: Nelson Mondialu îl vrea despărțit pe Livian de Bianca: "Au refuzat-o toți și a luat-o Lobo, rezolv eu situația"! Uite ce a mai putut spune despre iubita fiului său

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.