Bogdan Mocanu, surpriză romantică pentru Andra Voloș. Cum a așteptat-o?

Autor: Amalia Georgescu
Bogdan Mocanu și Andra Voloș, foști concurenți la Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Deși pare dur, în realitate, se pare că Bogdan Mocanu este o persoană foarte romantică. Cum a așteptat-o pe Andra Voloș și ce surpriză i-a făcut?

Relația lor a fost pusă la încercare, dar cei doi au reușit să treacă peste momentele delicate, astfel că acum sunt din nou împreună. Bogdan Mocanu a reușit să își surprindă iubita, iar ea a făcut totul public.

Ce surpriză i-a pregătit Bogdan Mocanu iubitei lui? Andra Voloș, mai fericită ca niciodată

Când nimeni nu mai credea că vor forma din nou un cuplu, având în vedere că ea era în Italia, iar el în România, Andra Voloș și Bogdan Mocanu au decis să treacă peste neînțelegerile din trecut și

să își trăiască în continuare povestea de dragoste, fără să țină cont de părerile celor din jur.

După ce i-a fost infidel, acum, Bogdan Mocanu pare hotărât să îi demonstreze Andrei Voloș că are sentimente puternice pentru ea și că este pe primul loc în viața lui. Încercând să o recucerească, fostul concurent de la Puterea Dragostei i-a pregătit o surpriză romantică și, așa cum era de așteptat, a reușit să o impresioneze.

Citeste si: Andra Voloș s-a lansat în muzică! A scos o piesă cu cel mai bun prieten al lui Bogdan Mocanu! Când va fi lansată piesa?

Andra Voloș a postat pe contul personal de instagram, la story, un filmuleț în care a dezvăluit ce surpriză i-a pregătit Bogdan Mocanu. Acesta a așteptat-o acasă cu șampanie, trandafiri, lumânări parfumate și un tort, iar gestul lui a impresionat-o până la lacrimi pe fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Una dinte bogățiile acestei lumi este iubirea!", a scris Andra Voloș pe instagram, în dreptul imaginilor.

Citeste si: Cum arata Andra Volos in costum de baie! Fanii Puterea dragostei sunt in delir

Astfel, se pare că Andra Voloș și Bogdan Mocanu au hotărât să formeze din nou un cuplu, asta după ce s-au întâlnit în urmă cu mai multe zile la mare. Ulterior, cei doi s-au întors în apartamentul din București și se pare că plănuiesc să rămână împreună, încercând să treacă peste tot ceea ce s-a întâmplat în trecut.

Așa cum era de așteptat, împăcarea celor doi i-a bucurat pe susținătorii lor care au sperat în tot acest timp că îi vor vedea din nou împreună.

Citeste si: Andra Volos și Bogdan Mocanu s-au mutat din nou împreună! Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi concurenți de la Puterea Dragostei

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.