Bogdan Mocanu, unul dintre cei mai atragatori concurenti de la "Puterea dragostei"! Cum a ajuns sa aiba un trup de invidiat! Iata ce sport practica sarmantul tanar si ce performante are in palmares!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 sep 2020, 12:40
video Foto(10)

Bogdan Mocanu s-a remarcat inca de la inceput cu trupul sau, care reflecta mult timp petrecut in sala de fitness.

Desi a fost la un moment dat protagonistul unui episod scurt de tensiuni in casa "Puterea dragostei" impotriva lui Alex, Bogdan Mocanu ramane totusi unul dintre cei mai echilibrati concurenti din casa baietilor, deoarece nu starneste conflicte si este destul de rezervat si in privinta fetelor, pe care mai intai isi doreste sa le cunoasca pe toate, asa cum a declarat inca de la intrarea in emisiune si abia apoi sa decida daca va forma sau nu un cuplu cu cea mai potrivita.

Citeste si: Andreea, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", sarut pasional, cu noul ei iubit! Iata cat de bine se potrivesc cei doi indragostiti!

Inca de la intrarea sa in casa "Puterea dragostei", Bogdan a recunscut ca l-au atras Mary si Bianca. Acesta a incercat sa se orienteze spre Mary, pe care si-a dorit sa o cunoasca mai bine, invitand-o la intalniri in camera rosie.

Mai mult decat atat cei doi au ajuns chiar sa se sarute pasional, lasandu-se purtati de primii fiori ai iubirii.

Bogdan a atras atentia fetelor inca de la intrarea in emisiune, datorita trupului sau extrem de bine lucrat la sala de fitness. Acesta a marturisit tuturor faptul ca aspectul lui fizic se datoreaza sportului pe care il practica inca de la varsta majoratului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tanarul practica de multi ani culturism si a ajuns sa castige multe trofee, in urma antrenamentelor intense si a unei ambitii de fier.


Bogdan nu s-a ferit sa posteze imagini inedite de la marile competitii la care a participat de-a lungul timpului, in cadrul carora a castigat multe trofee, de care este foarte mandru.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.