Bogdan, Natalia și Claudia, subiect de discuție în ”Casa Iubirii”. Ionuț face o remarcă dură la adresa noului concurent:”Zici că e ca nuca în perete” Aflați ce se întâmplă între aceștia, marți, 13 decembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 12 dec 2022, 19:12

Bogdan, Natalia și Claudia au primit provocarea supremă. Ce trebuie să facă ce trei, în timp ce sunt legați de mâini?

Bogdan pare că s-a adaptat foarte rapid în Casa Iubirii și ușor a devenit subiect de discuție în casa băieților. Alături de Natalia și de Claudia a primit o provocare de zile mari. Cei trei au fost legați de mâini și nevoiți să se descurce așa. Ionuț este răutăcios la adresa lui Bogdan.

Ionuț: ”Ba îi dă calde, ba îi dă reci, o ține numai așa în forță pe Claudia”

Ionuț, ușor răutăcios, spune despre Alex că îi dă Claudiei ba calde, ba reci, iar tânăra i-a picat ușor în plasă.

”Pe mine mă rupe Alex ce clade îi dă lui Claudia. Ba îi dă calde, ba îi dă reci, o ține numai așa în forță pe Claudia. Și Claudia pică așa ușor în plasă”, a spus Ionuț.

Bogdan, Natalia și Claudia primesc o provocare de zile mari, cei trei sunt legați de mâini și trebuie să facă diferite activități. Întreaga situație i se pare amuzantă lui Ionuț, care face o remarcă dura la adresa lui Bogdan.

”Ce părere aveți, mă, de Bogdan cu fetele astea...Zici că e ca nuca în perete, să mor eu”, a

mai spus Ionuț.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Se pare că Bogdan nu prea le-a intrat la suflet băieților, care mereu au câte ceva de comentat despre el.

Citește și: Emoții mari în Casa iubirii! Andreea Mantea a făcut un anunț important în Gală! „Vreau să nu va pară rău și vreau să votați cu sufletul” Aflați ce reacții s-au stârnit în platou la aflarea uluitoarei vești!

Emanuel, lacrimi și suspine în Casa Iubirii

Emanuel traversează o perioadă grea, concurentul izbucnește în lacrimi și pare că este afectat de tot ce i se întâmplă. Acesta nu a precizat motivul care l-a adus în această situație, însă, Radu încearcă să-l convingă că nu merită să se consume atât de mult.

Emanuel are o reacție dură și țipă la Radu:”Hai, mă, lasă-mă în pace”.

Urmăriți o nouă ediție Casa Iubirii, marți, 13 decembrie, de la ora 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

Citește și: Exclusiv! Ștefania de la Casa Iubirii vrea să își ia permisul de conducere. Fosta concurenta are planuri mari de viitor cu iubitul ei

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.