Bogdan o va invita la dans pe Larisa, chiar în fața lui Ștefan! „De ce mi-ați făcut așa ceva?” Aflați cum va reacționa concurenta și ce se va întâmpla în Casa iubirii, vineri, 19 ianuarie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 ian 2024, 22:04

Larisa, situație fără ieșire! Concurenta va fi invitată la dans de Bogdan, în prezența lui Ștefan! „Te faci de râs!” Aflați cum va decurge întâlnirea romantică dintre Virginia și Patrick, vineri, 19 ianuarie, de la 10:00 și 16:30, în Casa iubirii!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii a debutat în forță și a adus în atenția telespectatorilor zece noi concurenți, dar și patru concurenți din sezonul 2, Larisa, Julia, Patrick și Cosmin, care și-au dorit să își caute în continuare jumătatea în cadrul show-ului. Încă din primele ediții, fetele și băieții au avut parte de primele întâlniri în camera roșie, unde au purtat conversații pentru a descoperi cât mai multe detalii unii despre ceilalți, însă s-au format deja și primele afinități și s-au iscat și primele invidii și gelozii.

Larisa, situație fără ieșire! Concurenta va fi invitată la dans de Bogdan, în prezența lui Ștefan

După ce în edițiile precedente, Larisa și-a exprimat admirația față de Ștefan, dar și față de Bogdan și s-a întâlnit în camera roșie cu fiecare dintre ei, în ediția de vineri, lucrurile vor lua o întorsătură uluitoare deoarece Bogdan o va invită la dans pe frumoasă blondina, chiar în prezența lui Ștefan, care se va înfuria teribil.

Citește și: Robi a dat cărțile pe față și a spus ce a simțit când a aflat că Julia l-a chemat pe Laurențiu în camera roșie și nu l-a ales pe el! „Nu pot să fiu indiferent!” Iată ce mărturisiri uluitoare a făcut concurentul

Bogdan va solicita permisiunea de a merge în casa fetelor, acolo unde Ștefan se va afla deja, alături de Larisa.

Fără să stea pe gânduri, Bogdan o va invita la dans pe sfioasa blondina, sfidându-l pe Ștefan. Concurenta va fi uluită de situația în care va fi pusă de către cei doi băieți și nu va ști ce alegere să facă, deoarece această nu își dorește să îi facă pe cei doi să sufere.

Bogdan: „Bună, fetelor!”

Ștefan: „Vrei să dansăm?”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Bogdan: „Te invit la dans!”

Larisa: „De ce asta? Ce este asta? Acum ce să fac? De ce mi-ați făcut așa ceva?”

Ștefan: „Dacă nu o simți, nu o face!”

Și tot în ediția de vineri, Virginia și Patrick vor avea parte de prima lor cină romantică, la piscină din Casa iubirii, unde își vor face noi mărturisiri și vor încerca să se cunoască mai bine.

Rămâne de văzut dacă se va lega ceva intre cei doi tineri sau vor merge mai departe separat.

Citește și: „Eu văd în tine lucrurile pe care le caut”. Un concurent din „Casa iubirii” îi recunoaște Larisei că are potențial să-i fie iubită! Ștefan stă pe ace de gelozie