Bogdan și-a încercat norocul cu Virginia, dar tot la Larisa s-a întors. Cum a reacționat concurenta: "Ești aici pentru emisiune!"

Autor: Diana Tilă

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 24 ianuarie, la Kanal D.

În ediția de miercuri, 24 ianuarie, a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Bogdan a luat o decizie neașteptată, care a lăsat-o pe Larisa fără cuvinte. Iată ce s-a întâmplat între cei doi concurenți, în Camera Roșie.

Citește și: Răsturnare neașteptată de situație în Casa iubirii! Daniela îl va invita pe Ștefan în Camera Roșie. Nu ratați o nouă ediție incendiară joi, 25 ianuarie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Bogdan a invitat-o pe Larisa în Camera Roșie. Cum a decurs întâlnirea celor doi concurenți?

Bogdan a pus ochii pe Larisa încă de la primii pași în Casa iubirii. Însă, concurentul are un adversar. Concurenta este curtată și de Ștefan. Larisa i-a cucerit iremediabil pe cei doi concurenți, însă ea are doar un concurent la suflet, pe Ștefan. 

Cei doi s-au apropiat tot mai mult în ultima vreme, doar că la mijloc a rămas Bogdan, cu inima făcută bucățele.

În încercarea de-a o impresiona pe Larisa, tânărul și-a dat cu stângul în dreptul și a reușit să o revolte. 

După ce ieri a avut o mică tentativă de cunoaștere cu Virginia, dar și după cearta cu Larisa, iată ca Bogdan nu se dă bătut si tot pe Larisa o cere în camera roșie. Tânărul a fost curios dacă i-a trecut acesteia supărarea și ce gânduri are aici, în ''Casa Iubirii".

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bogdan s-a gândit că dacă va recurge la acest gest, o va face geloasă pe Larisa. Însă, tânărul s-a înșelat.

Larisa a fost revoltată și uimită de reacția concurentului. Aceasta s-a gândit că scopul lui nu este să își găsească o parteneră, ci doar să se facă cunoscut.

Citește și: Robi speră că o va cuceri pe Aleyna. Bruneta l-a pus pe jar. Julia aruncă săgeata usturătoare: "Îți dorești ce voiam eu să-ți ofer!"

Concurentul neagă ceea ce spune Larisa.

Mai mult, Bogdan i-a cerut scuze Larisei după răfuiala dintre el și Ștefan, care s-a mutat la hotel, departe de camere.

Concurenta l-a asigurat că i-a trecut supărarea la fel cum s-a iscat. Însă, aceasta ar vrea să nu mai audă de răfuieli între cei doi rivali.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.