Bogdan Socol, comentator sportiv experimentat, se alatura lui Cosmin Cernat la „Exatlon”!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2020, 11:10

Bogdan Socol, unul dintre cei mai buni comentatori sportivi din Romania, se alatura competitiei „Exatlon”, urmand sa alterneze prezentarile si comentariile traseelor cu Cosmin Cernat.

Socol si-a inceput cariera sportiva la redactia de sport a TVR, in 2000, apoi si-a continuat activitatea profesionala la Realitatea TV, TV Sport, National TV si GSP TV. Din 2009, timp de opt ani a activat la Digi Sport, in calitate de comentator sportiv si realizator al emisiunii Fotbal European.
In 2012, Bogdan Socol a fost desemnat Cel mai bun comentator sportiv al anului 2012, titlul i-a fost acordat in urma unui sondaj national realizat de exclusivnews.ro.


Experienta castigata in 15 ani de presa sportiva si pasiunea pentru acest domeniu s-au cristalizat si in elaborarea cartilor de succes  „100 de fotalisti legendari” si  „Jurnalul unui iubitor de fotbal”.

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.