Bogdan Stelea, din secretele unui fotbalist

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:42

Bogdan Stelea este casatorit din 2008 cu designerul Mirela Popa. Putini au crezut in dragostea lor, insa, Bogdan si Mirela au o relatie bine sudata si se iubesc mai mult ca oricand.

Cuplul tocmai s-a intors dintr-o vacanta exotica in Thailanda. Bogdan si Mirela au povestit in cadrul emisiunii "CanCan TV" cum a fost prima lor intalnire. S-au cunoscut la o petrecere, s-au placut si au schimbat numerele de telefon.

 

Au vorbit mult timp la telefon, au iesit impreuna la restaurante, au comunicat cat au putut de mult pentru a se putea cunoaste mai bine. Bogdan si Mirela Stelea au recunoscut ca nici ei nu au crezut ca o simpla atractie se va transforma intr-o iubire atat de mare. 

 

Mirela Stelea a dezvaluit ca apreciaza foarte mult caracterul sotului ei.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

"Bogdan este un om care nu minte", a adaugat Mirela.

 

Cu toate astea, Bogdan si Mirela au spus ca inca nu sunt pregatiti pentru a avea un copil. Mirela este ocupata cu prezentarile de moda, iar fostul international se ocupa intens de educatia juniorului din prima casatorie. 

 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.