Bogdan Urucu, atac dur la adresa lui Albert Oprea si a lui Andrei Dascalu: "Cata rautate..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 09 iun 2021, 07:45
Bogdan Urucu, critici dure la adresa Razboinicilor

Bogdan Urucu a luat atitudinea in scandalul in care Razboinicii vor sa le elimine pe fetele din echipa si spune ca niciunul nu are dreptul sa se comporte astfel cu vreo femeie.

Bogdan Urucu nu este deloc de acord cu ce se intampla in aceasta etapa la Survivor Romania 2021. Cu siguranta, acum mai mult ca niciodata lupta pentru a ajunge in Marea Finala este mai acerba, iar concurentii uita de anumite aspecte si fac tot felul de strategii pentru a ajunge cat mai sus in competitie, insa fostul Razboinic nu este deloc multumit de atitudinea lui Albert fata de fete si mai ales pana sa fie eliminata Adelina Damian.

Bogdan spune ca atitudinea Razboinicilor lasa mult de dorit si nu ar trebui sa procedeze astfel.

Bogdan Urucu, atac dur la adresa Razboinicilor

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. REACTIA lui Albert Oprea dupa ce Andrei Dascalu a iesit favoritul publicului: "L-a bagat in pamant!" Stefan Ciuculescu si Albert, conflict pe traseu

”Câtă răutate. În primul rând, vreau să precizez faptul că nu am nimic cu Albert, nu am nimic cu Marius, cu Andrei, cu fetele nici atât.

Vorbeam doar în contextul faptului că, având în vedere că Maria este o fată de doar 20 de ani și că jocul, nejocul, ce cred unii dintre voi că a fost acolo, că au jucat fetele murdar…până la urmă, Maria este o fată, iar Albert este un bărbat, ar trebui să fie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bogdan Urucu ii ia apararea Mariei Chitu de la Survivor Romania

Citeste si: Momente haluciante la Survivor Romania! Ce reactie ar avea publicul daca ar afla ce fac concurentii in spatele camerelor de filmat

Cumva mi s-a părut urât faptul că după ce, perioada asta scurtă de o lună în care eu am stat acolo, Maria i-a fost alături, iar acum el a făcut-o să plângă…

Prieteni sunt cu toți, chiar m-am întalnit și acum o săptămână și cu cei pe care nu i-am prins in competiție. Îmi doresc să câștige unul dintre războinici și atât, indiferent care o fi el.

Frumos ar fi ca până la finalul competiției să se susțină unul pe altul, că doar pe ei s-au avut de la început”, a spus Bogdan Urucu.