Bogdan Urucu, prima reactie dupa ce Adelina Damian a parasit competitia Survivor Romania 2021. Fostul Razboinic, mesaj dur pentru unii dintre fostii lui coechipieri

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 07 iun 2021, 08:10
Bogdan Urucu, prima reactie dupa eliminarea Adelinei

Bogdan Urucu a postat cateva mesaje video pe o retea de socializare in care si-a exprimat clar punctul de vedere in legatura cu comportamentul unor Razboinici.

Bogdan Urucu, unul dintre fostii Razboinici care a iesit din competitia Survivor Romania in urma cu cateva saptamani, a tinut sa explice cam cum vede el situatia din acest moment dintre Razboinicii ramasi in competitie si punctul lui de vedere a fost unul extrem de transant in primul rand pentru Albert.

Dupa ce a felicitat-o pe Adelina Damian pentru parcursul ei in competitie, Bogdan a tinut sa precizeze faptul ca este foarte urat ce se intampla acum in echipa Razboinicilor, iar Sorin, inainte sa paraseasca competitia, avea mare dreptate in legatura cu eternul sau rival.

Bogdan Urucu, prima reactie dupa ce Adelina a parasit competitia Survivor Romania

Citeste si: Adelina Damian este eliminata de la Survivor Romania 2021! Primele declaratii ale fostei Razboinice dupa scandalul rasunator in care a fost implicata inainte sa paraseasca competitia

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mesajul lui Bogdan Urucul pentru Razboinicii de la Survivor Romania 2021

Bogdan ii condamna pe Albert si restul Razboinicilor pentru faptul ca s-au intors impotriva fetelor ca ele sa fie eliminate din competitie ca mai apoi sa ramana ei: "Nu imi plac discutiile care sunt acum in echipa Razboinicilor si ma refer la faptul ca Maria l-a sustinut foarte mult pe Albert cand era intr-o stare nasoala si acum s-a intors impotriva ei ceea ce denota foarte multe despre caracterul oamenilor ca sa nu dau nume.

Si cu ocazia asta, poate va faceti asa filmul inapoi cand Sorin spunea niste chestii acolo si nimeni nu-l credea. Ideea nu este cine a gresit si de ce a gresit, cine pe cine a jignit. Este normal sa se intample si lucrurile astea, sunt perfect normale, ideea este ca pana la urma sunt o echipa si trebuie sa se sustina. Iar faptul ca baietii au ales sa joace cu fetele sa iasa ele si sa ramana ei mai mult in competitiei, urmeaza sa vedem." 

Cat despre parcursul si discursul Adelinei Damian, Bogdan Urucu i-a transmis un mesaj simplu si plin de inteles: "Da, ma, Ade!" Bogdan, referindu-se probabil la faptul ca Adelina a vorbit dupa eliminare despre modul cum trebuie sa fie acceptata o infrangere si ce conteaza sa extragi dintr-o astfel de experienta.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.