Bogdan Urucu rastoarna tot ce se stia pana acum despre relatia dintre Sorin si Albert la Survivor Romania! Ce dezvaluiri-bomba a facut fostul Razboinic

Author: Alice Popescu
Actualizat: 24 iul 2022, 23:50
Bogdan Urucu rastoarna tot ce se stia despre Albert si Sorin

Bogdan Urucu a facut cateva dezvaluiri in direct din Dominicana despre situatia dintre Razboinici la Survivor Romania 2021.

Bogdan Urucu a dezvaluit ceea ce multi nu se asteptau in ceea ce ii priveste pe eternii rivali Sorin si Albert din tabara Razboinicilor, iar spusele fostului competitor rastoarna cumva tot ce s-a spus despre ei pana acum, mai ales ca toata lumea crede ca se urasc incat nici macar nu or sa se salute pe strada cand vor reveni la viata normala.

Bogdan Urucu, despre relatia dintre Albert si Sorin la Survivor Romania

Citeste si: Bogdan Urucu a dat cartile pe fata despre bataia dintre Sebastian Chitosca si Albert Oprea. Ce nu s-a stiut niciodata si nu a fost dat la TV

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"Singura diferență a fost că Sorin a fost puțin mai vocal, iar Albert a lăsat de multe ori capul în jos sau nu a vrut să îi dea o replică.

De asta de acasă a părut că Albert este o victimă. Din punctul meu de vedere, amândoi sunt oameni deosebiți.

Având în vedere natura meseriei mele, e greu să mă las influențat de cineva.  Prin meseria mea, eu trebuie să fiu imparțial. M-am apropiat de Sorin sau am vorbit mai mult cu el, pentru faptul că suntem apropiați de vârstă.

Eu consider că m-am apropiat de amândoi. Nu știu dacă s-a dat la televizor, dar eu am vorbit cu amândoi. În timpul zilei stăteam cu Albert, după care stăteam cu Sorin. 

Bogdan Urucu da cartile pe fata despre Sorin Puscasu

Citeste si: Sorin Puscasu, socat de reactia "haterilor" fata de el: "E o manipulare mare acasa. Imi pare rau ca s-a facut o propaganda asupra mea..."

Lucrurile pe care cu toții le știm, că încearcă să influențeze oamenii (n.r- ce i-a spus Albert despre Sorin). Dar mie Sorin nu mi-a spus niciodată așa ceva. Sorin mi-a zis așa: O să vezi singur și te vei convinge singur de ce se întâmplă aici. Nu e nimeni om rău. Nici Albert, nici Sorin. Eu sunt prieten cu amândoi."