Bogdan Vladan, fiul coafezei ucise la Perla de sotul ei face dezvaluri SOCANTE despre cei doi

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:48

Gheorghe Vladan a tras asupra ei trei gloanete deoarece aceasta intentase divortul si pentru ca o femeie, casiera a indraznit sa-l opreasca a fost executata si ea.

Aceasta a povestit in declaratia de divort chinul prin care era nevoita sa treaca deoarece sotul ei o haituia si dupa cum spusese sotia lui, era un obsedat sexual. In platoul emisiunii a fost invitat Bogdan Vladan, fiul femeii ucise in coaforul Perla.

 

"Din 5 martie au trecut trei luni, timp in care am avut de rezolvat multe lucruri. Sunt fiul parintilor mei si al mamei si al tatalui, daca stau sa ma gandesc ii iubesc pe amandoi la fel indiferent ca sunt in diferite parti.

Dragostea e la fel de mare pentru amandoi. Nu o sa-l uit pe tata orice s-ar intampla, merg la el in fiecare saptamna si il ajut cu ce pot, cu ce are el nevoie. Durerea cea mai mare este ca am ramas fara amandoi deodata, numai eu stiu ce simt si prin ce trec. Pana pe 5 ianuarie am fost o familie fericita sau situatia incepuse sa se deterioreze in urma cu cinci luni", a povestit fiul lui Gheorghe Vladan, barbatul care a ucis doua femei intr-un coafor.

 In cadrul emisiunii a fost prezentata o poza cu cei trei intr-un concediu la mare. "Atunci parintii mei se intelegeau foarte bine. Mama a vrut sa divorteze cand eu aveam trei ani".

 

Acesta a spus ca lipsa banilor a fost problema in familia lor, de atunci au inceput problemele. "Tata a avut incredere in mama, ea mergea cu prietenele ei in excursie, iar in ultimul timp mamei parca i se implementase ceva in cap, parca nu-si mai dorea sa ramana cu el.

Tata si-a luat pistolul pentru siguranta familiei, nu se temea de nimeni. Ei au avut multe discutii de care eu nu stiu, dar daca o femeie gandeste asa este foarte greu sa o schimbi. La un moment dat mama castiga mai multi bani si tata mai putini si tata era multumit ca nu-i mai acorda atat de mult timp. Mama avea doua servicii si tata doar unu, el era nemultumit ca mama nu-i mai acorda atentie", a povestit Bogdan.

 

Acesta a povestit ca si-a rugat tatal sa scape de arma si chiar a povestit ca a dus arma intr-un magazin, unde a stat trei saptamani. In ziua tragediei a fost sunat baietii de acolo l-au sunat sa-i spuna ca daca ma vrea sa tina arma acolo trebuie sa plateasca, moment in care Gheorghe Vladan a ridicat arma. Chiar in ziua respectiva s-a intamplat tragedia in care doua persoane au decedat si alte sase au fost ranite.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

"Pe 5 ianuarie mama a plecat de acasa. Nici eu nu am inteles de ce a plecat, nu mi-a explicat nici mie foarte multe, eu am dus-o pe mama cu doua bagaje la o prietena de-a ei.

I-am spus tatalui meu unde s-a mutat mama, moment in care tatal meu desi imi promisese ca nu se va duce acolo, el s-a dus. Tata nu vroiam sa o piarda, mama ii dadea sperante de impacare tatalui meu, el o ruga incontinuu sa se intoarca acasa, dar ea nu vroia sa auda. Pana in ziua tragediei tata nu obisnuia sa bea si lua foarte multe calmante. El nu manca, nu dormea si plangea cu lacrimi, nu suporta situatia. Mama nu plangea, mie mi se parea ca este foarte pregatita pentru pasul pe care il facea, ea era foarte schimbata si eu nu intelegeam cum de renunta atat de usor, dupa aproape 25 de ani de casnicie. De cand ne-am mutat in casa nou, ne-a mers rau", a mai adaugat acesta.

 

Baiatul a mai spus ca mama lui ii povestise ca tatal lui o ameninta, dar el nu credea ca barbatul va fi in stare de asa ceva, mai ales ca acesta ii spusese fiului sau ca nu este adevarat. "In ziua crimei, am dormit cu tata in pat. In ziua aceea a baut si a luat antidepresive, el mi-a zis ca luase sase, nu toate o data, ci probabil la un interval de jumatate de ora intre ele. "In ziua crimei tata a fost de doua ori la coafor. M-a sunat mama sa-mi zica de tata, ca e la coafor. Eram la antrenament cand am aflat vestea. Eu stiu ca nu era el, a fost o clipa de neatentie, tata n-ar fi facut asta niciodata. La ora unu am vornit cu mama, la cinci, cu tata, el nu mi-a spus ce are de gand sa faca.  Cand am ajuns acolo era o gramada de politie, multa lume foarte multa lume si cand m-am dus la geam am vazut-o pe mama si pe casiera, moment in care le-am vazut pe amandoua intinse pe jos si acoperite. Am recunoscut-o pe mama dupa papuci", a mai povestit Bogdan Vladan.

 

"A doua l-am intrebat pe tata de ce a facut-o si mi-a zis ca nu-si mai aduce aminte nimic alea trei minute in care a tras cu pistolul, de cand l-a tras o doamna de maneca si i-a zis sa iasa afara acesta nu-si mai aduce aminte nimic. Apoi el nu stia daca mama a murit sau nu, dupa crima a scos tot din buzunar si i-a spus paznicului ca a facut o mare prostie si ca trebuie chemata politia. Fotografiile cu mama sunt la el pentru ca mi le-a cerut, daca el mi-a o sa am grija de el. De fiecare data cand ma duc la el imi spune ca regreta foarte mult ceea ce a facut si plange incontinuu. Nu stie nici acum de ce a facut asta. Eu o sa fiu alaturi de el orice s-ar intampla pentru ca suntem barbati si trebuie sa ne sustinem orice s-ar intampla", a mai adaugat in final tanarul care a ramas pe data de 5 martie 2012 fara parinti.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.