Bogdan Vladau despre reactia lui Victor Slav: "Nu l-am vazut niciodata asa, eu nu stiu ce as fi facut"

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:27

Bogdan Vladau a dezvaluit ca nu a vorbit cu Victor Slav despre incidentul din club in care Bianca a fost umilita pe scena citindu-i-se scrisori fictive de la fostii iubiti, fapte care l-au pus intr-o lumina proasta si pe sotul ei.

Daca era ceva grav, probabil ca mi-ar fi spus, insa asa, nu m-a sunat sa vorbim despre asta. El este un tip foarte calm, spre deosebire de mine care ma enervez foarte tare, chiar si la volan. Eu ma dau jos, injur, insa Victor este foarte calm. Am fost surprins sa il vad nervos in aceste imagini. Eu nu stiu ce as fi facut in locul lui, dar orice barbat ar fi reactiona turat in asemenea momente.

Sa nu uitam ca Voctor Slav si Bianca Dragusanu au avut o cearta de proaspat casatoriti, incare Victor ii reprosa mai multe lucruri consoartei sale legate de evenimentul desfasurat din club. Bogdan Vladau, prietenul lui Victor a declarat ca prietenul lui a fost destul de nervos insa nu intr-atat incat sa survina vreo furtuna in relatia lui.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.