Bogdan Vladau joaca "lapte gros", la "Roata Norocului"!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 09 nov 2020, 22:40

In editia de miercuri, 24 aprilie, a emisiunii “Roata norocului”, Liviu Varciu si colega sa, Ana Maria Barnoschi il au ca invitat pe cantaretul Bogdan Vladau. Artistul va invarti roata incercand sa castige cat mai multe premii pentru doi copii orfani care au o viata plina de griji.

Ana Maria Barnoschi s-a transformat pentru cateva ore in cea mai sexy profesoara, apostrofandu-si de multe ori “elevii” prezenti in “clasa”, asta spre amuzamentul tuturor: “Miron Cristian, sa vii cu parintii la scoala! Matei Daniel, mama ta stie ca fumezi?”, a spus aceasta cu referire directa la cei prezenti.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/1r-c1ad40c34417e61bf3dddf945df58185.jpgBogdan Vladau ii va tine isonul Anei Maria si, spre surprinderea celor prezenti va fi “pedepsit” sa joace “lapte gros” cu bandul emisiunii.


 

Momentul culminant al serii va fi cand, unul dintre concurenti, va trebui sa joace sotronul cu un rucsac plin cu pietre in spate, pentru ca la finalul probei Ana sa-l certe pentru ca in locul cartilor, in ghiozdanul lui se aflau pietre: “Asa se vine la scoala? Unde iti sunt cartile si caietele?”.
 

Nu ratati, o editie incendiara “ Roata Norocului ”, miercuri, 24 aprilie, de la ora 20.00,

la Kanal D.  

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Taguri:

Urmărește-ne pe: Distribuie
Citește și:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.