Bogdan Vladau: "Plec in America!" Cum arata locuinta pe care o va parasi in scurt timp

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:58

Bogdan Vladau si-a deschis casa pentru reporterul WOWbiz si ne-a aratat si dormitorul lui. Se pare ca acesta nu este foarte dichisit si e aranjat in stil feng shui pentru prosperitate.

 

Bogdan Vladau: "Plec in America!" Cum arata locuinta pe care o va parasi in scurt timp
Bogdan Vladau si-a deschis casa pentru reporterul WOWbiz si ne-a aratat si dormitorul lui. Se pare ca acesta nu este foarte dichisit si e aranjat in stil feng shui pentru prosperitate.
Burlacul a marturist ca este credincios, dar ca nu ii place sa isi puna multe icoane prin casa.
Acesta este mai nou adeptul stilului feng shui pe care vrea sa il invete si sa il aplice in casa si viata sa.
"Cine stie ce patesc daca aprind lumanarile astea. Sunt multe, sigur dau foc la casa. Si ulei pentru masaj... Am invatat pentru ca am fost in Thailanda. Vanilia e preferata mea. Casa mea nu este toata aranjata in spiritul feng shui, doar dormitorul. A inceput sa imi mearga mai bine pe toate planurile.
Eu dormeam cu spatele la prosperitate si am intors patul. De obicei stau in dormitor. Am mai multe, am si ulei de la calugarite, carti pe care le citesc mereu. As fi penibil daca as numara fetele. Dormeam total aiurea si am schimbat tot ce era in dormitor. Am cautat fete si la biblioteca, dar nu am avut noroc. Daca stiti o fata care face patul si spala vasele dimineata, sa ma anuntati.
Sunt un om credincios, dar nu am icoane peste tot. O sa plec de la anul in America. O sa stau 6 luni acolo, 6 luni aici. Ma duc cu un proiect cu mai multi prieteni. Asta se va intampla pana la jumatatea anului viitor. O sa plec in ianuarie sa vad cum sta treaba. Mie imi place sa calatoresc", a marturisit Bogdan Vladau pentru WOWbiz.


" Cine stie ce patesc daca aprind lumanarile astea.
Sunt multe, sigur dau foc la casa. Si ulei pentru masaj... Am invatat pentru ca am fost in Thailanda. Vanilia e preferata mea. Casa mea nu este toata aranjata in spiritul feng shui, doar dormitorul. A inceput sa imi mearga mai bine pe toate planurile. Eu dormeam cu spatele la prosperitate si am intors patul. De obicei stau in dormitor. Am mai multe, am si ulei de la calugarite, carti pe care le citesc mereu.
As fi penibil daca as numara fetele. Dormeam total aiurea si am schimbat tot ce era in dormitor. Am cautat fete si la biblioteca, dar nu am avut noroc. Daca stiti o fata care face patul si spala vasele dimineata, sa ma anuntati
.

Sunt un om credincios, dar nu am icoane peste tot. O sa plec de la anul in America. O sa stau 6 luni acolo, 6 luni aici.
Ma duc cu un proiect cu mai multi prieteni. Asta se va intampla pana la jumatatea anului viitor. O sa plec in ianuarie sa vad cum sta treaba. Mie imi place sa calatoresc
", a marturisit Bogdan Vladau pentru WOWbiz.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Vezi mai multe imagini senzationale!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.