Bogdan Vlădău, postare surprinzătoare la doar două zile după ce Gina Chirilă a anunțat divorțul! În ce ipostază au fost surprinși cei doi chiar de ziua blondinei

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 07 aug 2024, 23:16

Bogdan Vlădău s-a postat împreună cu Gina Chirilă, de ziua ei

Sursa: Instagram Gina Chirilă

Bogdan Vlădău a făcut un gest neașteptat pentru Gina Chirilă, la doar două zile după ce aceasta a anunțat despărțirea de el.

Chiar de ziua Ginei Chirilă, Bogdan Vlădău i-a transmis un mesaj pe pagina lui de Instagram, însoțit de o fotografie împreună, veche de aproape un an, în care păreau apropiați și fericiți. Gestul lui vine la doar două zile după ce blondina a anunțat divorțul.

Ce mesaj i-a transmis Bogdan Vlădău Ginei Chirilă de ziua ei

La imaginea postată, Bogdan a adăugat urarea „La mulți ani frumoși, moomy”.

Fosta lui soție a răspuns rapid la acest gest și a repostat imaginea pe contul ei de Instagram. Aceasta s-a arătat recunoscătoare pentru urare: „Mulțumesc”. Acest schimb de mesaje sugerează că cei doi păstrează o relație de prietenie, în ciuda despărțirii.

Miercuri, pe 7 august, Gina Chirilă a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani. Cu această ocazie, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a fost felicitată atât de Bogdan Vlădău, cât și de cei apropiați, prin diverse postări publicate la Instastory.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Citește și: Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au divorțat! Ce mesaj a transmis fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” după încheierea celor șapte ani de mariaj

Gina Chirilă a confirmat luni, pe 5 august, divorțul de Bogdan Vlădău și, astfel, modelul a pus capăt speculațiilor despre căsnicia lor. În mesajul ei de pe Instagram, aceasta a declarat că, deși nu mai formează un cuplu, ea și fostul său soț vor continua să comunice pentru binele fetiței lor. Anunțul a venit la scurt timp după ce Bogdan Vlădău a fost văzut în compania unei alte femei, ceea ce a alimentat zvonurile despre ruptura dintre cei doi.

Gina Chirilă a anunțat divorțul de Bogdan Vlădău în urmă cu doar două zile

După 11 ani de relație și 7 ani de căsătorie, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au decis să se despartă. Decizia a fost luată de comun acord și a fost anunțată oficial pe Instagram. Ambii au subliniat că se vor susține reciproc în creșterea fetiței lor.

Citește și: Gina si Bogdan Vladau au spus in direct ce se intampla cu relatia lor! Iata ce marturisiri neasteptate au facut cei doi in platoul Teo Show!

„Am avut o poveste de iubire frumoasă, din păcate, uneori, drumurile ajung să se despartă. Așadar, eu și Bogdan am decis, de comun acord, să ne separăm. Am hotărât să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă, așadar vă rugăm să respectați acest lucru. Vom continua să ne susținem reciproc și să acționăm în direcția binelui copilului nostru”,  a transmis Gina Chirilă prin intermediul unei postări pe pagina ei personală pe Instagram, pe care a repostat-o, ulterior, și fostul ei partener.