Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au divorțat! Ce mesaj a transmis fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” după încheierea celor șapte ani de mariaj

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 05 aug 2024, 19:33

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au despărțit

Sursa: Instagram Gina Chirilă; Instagram Bogdan Vlădău

Din dorința de a pune capăt zvonurilor, Gina Chirilă a confirmat oficial despărțirea de soțul ei, Bogdan Vlădău. Vestea a fost dată pe rețelele sociale, în urmă cu câteva ore.

Gina Chirilă a ales să clarifice situația după ce speculațiile referitoare la stadiul în care se află căsnicia ei cu Bogdan Vlădău au circulat intens în ultimele luni. Anunțul a venit la scurt timp după ce bărbatul a fost surprins în compania unei alte femei.

Ce mesaj a transmis Gina Chirilă după divorțul de Bogdan Vlădău

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a declarat că, după o șapte ani de mariaj, ea și tatăl fetiței lor nu mai formează un cuplu.

Însă, în ciuda despărțirii, aceasta a subliniat importanța menținerii unei comunicări eficiente pentru binele copilului lor și a explicat că vor coopera pentru a-i oferi lor stabilitatea necesară.

„Am avut o poveste de iubire frumoasă, din păcate, uneori, drumurile ajung să se despartă. Așadar, eu și Bogdan am decis, de comun acord, să ne separăm. Am hotărât să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă, așadar vă rugăm să respectați acest lucru.

Vom continua să ne susținem reciproc și să acționăm în direcția binelui copilului nostru”, 
a transmis Gina Chirilă, prin intermediul unei postări pe Instagram.

Citește și: Gina Chirilă, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, dezvăluiri despre a doua sarcină. Urmează și un băiețel?

Confirmarea vine la scurt timp după ce Bogdan Vlădău a fost surprins în compania unei alte femei, scrie Cancan. Imaginile cu el și o frumoasă blondină au alimentat speculațiile și au atras atenția publicului.

Totuși, cei doi nu au fost văzuți în ipostaze tandre, lăsând loc de interpretări în ceea ce privește relația dintre ei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Până acum, Bogdan Vlădău a încercat să nege zvonurile despărțirii

Primele semne ale problemelor din căsnicie au apărut la începutul lunii iulie, când Gina Chirilă a șters toate imaginile cu soțul ei de pe rețelele sociale și a publicat mesaje cu subînțeles. Deși aceste gesturi au ridicat semne de întrebare, abia acum Gina a confirmat separarea de tatăl fetiței sale.

„Poate într-un alt univers l-am lovit în față pentru lipsa de respect/ Învață să o termini cu oamenii, nu să fii supărat și nici deranjat.

Doar să o termini”, sunt câteva dintre mesajele postate de Gina Chirilă pe TikTok.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au decis să își spună „adio” după șapte ani de mariaj. Deși căsnicia lor a fost pusă sub semnul întrebării în ultima perioadă, cuplul a încercat să gestioneze situația în mod privat, până la confirmarea oficială.

Citește și: Momente cumplite pentru Bogdan Vlădău în Peru! Artistul a fost mușcat de un scorpion: ,,Localnicii de acolo i-au taiat coada cu o sabie și l-au pus pe locul unde m-a muscat”

„Oamenii trebuie să înțeleagă că nu tot ce postăm noi, fiind persoane publice, are legătură cu viața noastră privată. N-are! Dacă s-ar întâmpla ceva atât de radical în viețile noastre, cred că suntem destul de mari și de maturi ca să facem un anunț oficial, în care să spunem clar, asta e hârtia de divorț de la notar sau de la altă autoritate. Nu e cazul aici!

Pozele sunt scoase de mai bine de un an de zile, n-am mai postat, nici eu, nici ea, nu are legătură că nu mai suntem împreună sau că ne merge mai rău ca altădată, nu, pur și simplu așa s-a întâmplat. (…) Noi nu am ieșit să spunem nimic pentru că oricum știu că la noi în România presa poate să scrie orice”, a declarat Bogdan Vlădău, în cadrul unei emisiuni.

Surse foto: Instagram Gina Chirilă; Instagram Bogdan Vlădău