Bogdan Mocanu l-a dat de gol pe Jador și i-a făcut public cel mai mare secret legat de Georgiana: "Este însurat!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 19 oct 2022, 03:15

Bogdan Mocanu l-a dat de gol pe Jador

Sursa: Instagram

Bogdan Mocanu i-a facut public cel mai amre secret al lui Jador fara sa vrea.

Intr-o discutie cu Simina si Alex Zanoaga, Bogdan Mocanu l-a dat de gol pe bunul sau prieten. Bogdan Mocanu a reactionat imediat atunci cand a auzit ca mai multi fani ai Siminei ar vrea ca ea sa se impace cu Jador, moment in care acesta a spus clar ca este exclus deoarece Simina este casatorita si are u copil impreuna cu Alex Zanoaga, iar Jador este luat deja, fiin casatorit de ani buni.

Citeste si: VIDEO bomba cu Georgiana Elisei la medicul estetician! Pentru ce va scoate iubita lui Jador 3500 de euro

Cum l-a dat de gol Bogdan Mocanu pe Jador pe TikTok

Simina, râzând:  Cine vrea să se împace Simina cu Jador, să doneze la Simina.

Bogdan Mocanu:  Ce vacă ești. Cine vrea să se împace Simina cu Jador? Bine, nu mai există cale de împăcare niciodată între ei doi.

Un motiv ar fi că ea are copil cu altcineva și el este însurat de câțiva ani cu altcineva. Dar așa, de dragul imaginației...

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Recent, Simina Loica a postat pe TikTok acolo unde este foarte activa, mai multe clipuri, iar pe fundat s-a putut auzi una din melodiile lui Jador. Mai multi internauti au dedus ca Simina nu l-a dat uitarii pe Jador sau mai mult, ca in urma problemelor din casnicie, s-ar gandi sa se intoarca la Jador.

Jador si Simina au trait o scurta poveste de dragoste in reality show-ul matrimonial Puterea Dragostei.

Chiar daca relatia lor nu a fost de durata, fanii celor doi si-ar fi dorit ca ei sa ramana impreuna. 

Jador s-a impacat cu Georgiana Elisei de Anul Nou

Citeste si: Gestul de milioane al mamei lui Jador care a emoționat mama unui copil. Ce a făcut Simona Dumitrache într-o piață

Acum, Jador s-a impacat cu femeia pe care o iubeste de ani buni, Georgiana Elisei si este mai fericita ca niciodata.

Artistul a recunoscut marea impacare intr-o emisiune TV, insa momentan nu se gandeste la o casatorie sau copii deoarece este foarte ocupat cu evenimentele si nu are timp de asa ceva. 

In schimb, Bogdan Mocanu atunci cand a facut afirmatia ca Jador este deja casatorit, s-a referit la faptul ca artistul si Georgiana sunt impreuna de foarte multi ani, asta chiar daca au avut mereu impacari si despartiri.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.