Boierul Bali din "Suleyman" s-a logodit! Actorul Burak Özçivit si iubita lui si-au oficializat relatia in Germania! Uite cat frumoasa e actrita care i-a furat inima

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 15 sep 2020, 09:55

Burak Özçivit si Fahriye Evcen formeaza un cuplu de mai bine de doi ani si, recent, s-au hotarat sa-si uneasca destinele.

Cei doi au facut primul pas catre casatorie la inceputul lunii martie, in Germania, unde au fost fotografiati purtand verighete. Nunta va avea loc in aceasta vara.

 

Fahriye Evcen are 30 de ani si e o actrita cunoscuta in Turcia. Ea s-a nascut in Germania, in orasul Solingen. La 19 ani s-a mutat in Turcia si si-a inceput imediat cariera artistica.

 

 

 

 

O postare distribuită de Fahriye Evcen (@evcenf) pe

 

 

O postare distribuită de Fahriye Evcen (@evcenf) pe

 

Pe Burak Özçivit il puteti urmari in fiecare zi, de luni pana vineri, incepand cu 20 martie, in serialul “Dragoste infinita” (“Kara Sevda”)

 

Serialul “Dragoste infinita” (“Kara Sevda”) aduce in fata telespectatorilor din 20 martie, o poveste de dragoste, doi tineri din doua lumi si diferite care se indragostesc iremediabil. Kemal (Burak Özçivit), student in ultimul an la inginerie miniera, este unul dintre cei trei copii ai unei familii din clasa mijlocie.

Singurul lui tel in viata este sa isi castige existenta si sa supravietuiasca vicisitudinilor. Fiind o fire rationala, acesta nu crede in miracole, si cu atat mai mult in miracolul dragostei. Insa lumea lui monotona este intoarsa pe dos odata cu aparitia lui Nihan (Neslihan Atagül) in viata sa. #serialeturcesti #kanaldromania

 

Taguri:

Urmărește-ne pe: Distribuie
Citește și:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.