Boldea a fugit din tara VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:59

Pana mai ieri un deputat onorabil, Mihail Boldea a dat bir cu fugitii. Avocatul a devenit unul dintre cei mai cautati oameni din tara. Anchetatorii incearca sa-i dea de urma. Au aflat ca Mihail Boldea a plecat din tara sambata, 17 martie.

Deputatul Mihail Boldea a luat-o din loc in data de 17 martie. A iesit din Romania cu masina pe la vama Giurgiu cu destinatia Turcia. Numai ca nu s-a oprit aici. Exista zvonuri care sustin ca Boldea s-ar afla intr-o tara africana, probabil Kenya, dar informatia nu a fost confirmata de procurori. Intre timp, anchetatorii au perchezitionat in aceasta dimineata locuintele deputatului.

Putin dupa ora 6.00 in aceasta dimineata, politistii au adus o noua citatie pe numele deputatului.
Actul oficial a fost lasat in cutia postala, iar o ora mai tarziu, politistii de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate impreuna cu procurorii DIICOT au intrat in casa deputatului Boldea si au inceput perchezitiile. Descinderile i-au alarmat si pe reprezentantii firmei de paza care au venit sa vada cine a patruns in locuinta pe care o au sub supraveghere.

Procurorii au cerut blocarea conturilor deputatului si au pus sechestru pe toate imobilele acestuia.
Fratele deputatului sustine ca Mihail Boldea este nevinovat, dar nu a oferit detalii despre locul unde se afla politicianul. Mihail Boldea este cercetat pentru constituire de grup infractional si inselaciune.