Boli dentare - solutia este Fast and Fixed, implant dentar rapid, dinti intr-o zi, scapa de proteza!

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 04 iul 2018, 10:23

Daca te afli in situatia in care cauti o rezolvare pentru dantura ta, fie ca ai pierdut toti dintii sau putinii dinti pe care ii mai ai sunt sever afectati, afla ca exista solutia care iti poate reda zambetul.

Fast and Fixed este un sistem de implanturi inovator, de ultima generatie, care asigura o dantura fixa, cu o singura interventie realizata in cabinetul stomatologic. Daca te intrebi cum este cu putinta, afla detaliile din randurile de mai jos.

Ce este Fast and Fixed?

Fast and Fixed este un sistem de implanturi dentare realizat de producatorul Bredent din Germania, cunoscut pe piata mondiala pentru solutiile inovatoare pe care le-a adus in implantologie.

Fast and Fixed inseamna inserarea a 4 implanturi in maxilarul inferior si 6 in cel superior, deci un total de 10 implanturi. Versiunea clasica a restaurarii danturii implica pana la 20 de implanturi dentare.

Implanturile se insereaza in cadrul unei singure sedinte. A doua zi se pune o lucrare provizorie, adica o dantura fixa, realizata dintr-un material special, astfel incat pacientul sa poata manca, rade, vorbi. Asadar pacientul isi reia activitatea imediat. Vizita urmatoare este peste 6 luni, cand primeste dantura finala.  

Cum poate Fast and Fixed sa sustina  o lucrare fixa cu 10 implanturi? Implanturile Fast and Fixed ofera o mai buna sustinere noii danturi, ele au o structura si o asezare diferita in osul maxilarului, care confera eficienta marita. Aceste implanturi speciale se numesc Sky, de aceea si sistemul mai este cunoscut si sub denumirea de Sky Fast and Fixed. 

Ai posibilitatea sa iti refaci toata dantura sau doar cea superioara ori numai dintii de jos, in functie de nevoile tale.

Fast and Fixed versus varianta clasica de implanturi

Fast and Fixed a fost creat special pentru simplificarea tratamentului pentru cei care sufera de pierderea dintilor, boala paradontala, atrofie osoasa. Toate acestea pot afecta starea generala de sanatate si pot conduce la pierderea increderii in sine si implicit la scaderea calitatii vietii.

Spre deosebire de versiunea clasica a implanturilor dentare, Fast and Fixed ofera numeroase avantaje, lucru datorat evolutiei tehnologiei. Iata mai jos o comparatie a beneficiilor oferite de Fast and Fixed fata de solutiile clasice.

O singura vizita in cabinet - mai mult confort in mai putin timp si scapi de proteza clasica

Fast and Fixed inseamna o singura interventie in cabinetul stomatologic, in care se extrag dintii care nu mai pot fi salvati (daca este cazul) si apoi se insereaza implanturile. A doua zi dupa procedura se adauga dantura provizorie, care elimina nevoia de purtare a protezei dentare. 

Pacientul se mai intoarce dupa 6 luni, dupa procesul de integrare al implanturilor pentru a primi o dantura definitiva, realizata potrivit fizionomiei si structurii maxilarului pacientului, care si arata foarte bine estetic.

Varianta clasica de tratament cu implanturi dentare inseamna vizite multiple la cabinetul stomatologic. Daca exista si dinti de extras, pacientul se va intoarce peste 2-3 luni pentru inserarea unui implant in locul cu pricina, iar lucrarea fixa va fi atasata peste 3-4 luni. 

In situatia in care este necesara si operatia de sinus lift, durata interventiilor se poate prelungi cu inca 3-4 luni. Rezultatele in cazul variantei clasice de tratament cu implanturi incep sa se vada  dupa mult mai mult timp, iar pacientul trebuie sa se inarmeze cu foarte multa rabdare. Este afectat confortul psihic al pacientului, acesta neavand in cele mai multe situatii o solutie protetica provizorie pana la atasarea lucrarii finale .

Pret mai mic - economie de bani

Pentru ca sistemul Fast and Fixed este o solutie de ultima generatie, care ofera avantajul de a avea o dantura completa intr-o singura zi, ne-am putea astepta ca acesta sa aiba un pret mai mare decat solutia clasica, insa lucrurile nu stau deloc asa. 

Pretul sistemului Fast and Fixed este mai mic decat cel al interventiei in care se folosesc implanturile dentare clasice. Acest lucru se datoreaza reducerii numarului interventiilor la doua etape: inserarea implanturilor precum si atasarea lucrarii provizorii, in prima etapa si efectuarea lucrarii finale, peste 6 luni in a doua etapa. Asadar, totul se intampla mai rapid si este mai avantajos pentru pacient

Fara interventii adiacente - eliminarea grijilor suplimentare

Un mare avantaj al sistemului Fast and Fixed il are lipsa unor interventii adiacente asociate implanturilor dentare, precum aditia osoasa sau procedura de sinus lifting. 

Un implant dentar poate fi inserat doar daca pacientul are suficient os maxilar, in caz contrar apar aceste interventii de marire a volumului osos.

Fast and Fixed nu are nevoie de proceduri ajutatoare. Datorita avansului tehnologic, implanturile (Sky) sunt gandite sa foloseasca doar zonele cu volum suficient de os, putand sa sustina la final intreaga dantura.

Rezultat de succes - fara durere, solutie germana garantata 100%

Fast and Fixed are deja o experienta clinica impresionanta, cu rezultate dovedite, cu mii si mii de pacienti multumiti. Este o solutie care de peste 10 de ani ofera zambete fericite. Specialistii stomatologi s-au perfectionat in aceasta tehnica, astfel incat sa le poata oferi pacientilor o solutie de tratament eficienta si rapida.

Doctorii stomatologi din intreaga lume, inclusiv din Romania, au deja un portofoliu amplu de clienti care au beneficiat de sistemul Fast and Fixed.

Asadar solutia Fast and Fixed este la fel de sigura ca si varianta clasica, avand in plus beneficiul timpului mai scurt pana la atasarea unei lucrari fixe, a costului mai avantajos si a reducerii numarului de vizite la cabinetul stomatologic. 

Fast and Fixed este o solutie germana, fiabila, cu rezultate de succes si pacienti din intreaga lume fericiti, pentru ca si-au recapatat viata sociala cu un minim de efort.

Un consult intr-o clinica stomatologica care ofera sistemul Fast and Fixed iti va oferi toate raspunsurile aplicate pe cazul tau. 

Redescopera placerea de a zambi cu Fast and Fixed!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.