Bolnava, singura si saraca! O bunica isi doreste sa fie EUTANASIATA VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 12 nov 2020, 09:55

In localitatea Doicesti, la 8 kilometri de Targoviste, o batrana isi cere disperata moartea.

Banica Constantina a ajuns la varsta de 70 de ani, iar fiecare noua zi este un blestem pentru ea. Bolnava, singura si fara nicio speranta, batrana cere sa fie eutanasiata.

 

A ajuns la varsta de 70 de ani, iar cei 249 de lei pe care ii primeste nu ii ajung nici macar pentru o paine. Nu mai vorbim de pastile, de o bucata de carne sau o ciorba calda.

 

Bunica Constantina se trezeste in fiecare dimineata, dar cosmarul ei nu se mai termina. Inca mai are putere de munca. Din cand in cand merge la vecini si ii ajuta. In schimb mai primeste o farfurie de mancare calda.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

De 9 ani

se chinuie cu singuratatea. Sotul ei a decedat, nu are copii si nimeni nu vine sa ii calce pragul. In casa toate lucrurile sunt curate, ca in casa oricarei bunici.

 

Doar ca la ea nu vin nepotii sa ii dea buna ziua. Nu are. Dupa o viata grea, batrana mai are un singur regret: ca s-a nascut.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.