BOMBA! Antonia si Alex Velea mai au inca un copil

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 01 oct 2020, 01:40

Antonia i-a daruit lui Alex Velea un baietel de nota 10. Dar, nu aceasta este marea surpriza, pe care ne-o fac cei doi.

Stiati, de pilda, ca Antonia si Alex  mai au un baiat? Iar  asta  nu este tot!Cel mai asteptat bebelus al anului 2014 a hotarat sa vina pe lume in 2014 si nu in 2015, asa cum se astepta toata lumea. Frumoasa Antonia a nascut in urma cu doua zile la o clinica privata un bebelus de nota zece si 3 kilograme o suta. Dar, alta este vestea care da peste cap lumea mondena, aceea ca Alex Velea si Antonia mai au un copil.

Conform wowbiz.ro, inainte sa devina parinti biologici, cei doi au adoptat  un adolescent.

Lino are 17 ani si locuieste impreuna cu cei doi artisti. Pustiul este din Brasov, studiaza violoncelul. Asadar, de-acum incolo, cei doi vor avea o dubla responsabilitate....si, atata vreme cat mamica va sta acasa, capul familiei va trebui sa munceasca de doua ori mai mult. Pana acum, cei doi au tinut ascuns numele bebelusului, insa, au spus raspicat ca nasul va fi nimeni altul decat Smiley, cel mai bun prienten al proaspatului tatic.

Gurile rele, nu au ratat ocazia de a ridica problema divortului neincheiat dintre artista si Vicenzo Catellano, cel cu care mai are o fetita.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nu mai este un secret pentru nimeni nici faptul ca artista  se judeca cu italianul si pentru custodia fetitei lor. Acest detaliu nu pare insa sa umbreasca fericirea Antoniei si a lui Alex Velea.Si

chiar daca povestea lor este demna de scenariul unei telenovele, în care sotia naste copilul altuia, Vincenzo nu le poarta ranchiuna, semn ca apele s-au limpezit, în ciuda razboaielor care se poarta în instanta.Conform www.libertatea.ro, prima declaratie a lui Vicenzo Castelllano cu privire la nasterea Antoniei a fost: „ Divortul este aproape gata! Actele, tot! În scurt timp vom fi divortati!” Pana una alta, insa, Antonia, inca, poarta numele lui Castellano.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.