BOMBA! Bianca planificase demult escapada la Paris alaturi de Adrian Cristea. “Totul este o regie ca ea sa divorteze de Victor. Vezi cine o desfiinteaza!

Autor: A.D. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 18:42

Se pare ca exista fotografii care atesta faptul ca Bianca a fost cu Adrian Cristea la hotelul din Paris. Roscata ar fi trebuit sa faca si revelionul in compania "Printului".

Mircea N. Stoian a declarat in platoul" WOWbiz" ca este foarte posibil ca Bianca sa-si fi planificat si studiat fiecare gest si miscare inainte de declansarea acestui nou scandal mediatic legat de un eventual dicort intre ea si Victor Slav.

" Din informatiile mele neverificate Bianca trebuia sa faca Revelion cu Cristea cu niste prieteni de-ai lui. Nu stiu ce s-a intamplat de a mers la Sibiu cu Victor.

Deci toata treaba era programata dinainte. Vor iesi pe piata cu ea si Adi la Paris, ei au fost fotografiati de niste paparazzi care au mers cu ea in avion. Fotografiile vor iesi in medie in luna februarie", a afirmat Mircea N. Stoian.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.