Bomba! Carmen de la Salciua si Culita Sterp impreuna: se inteleg mai bine ca niciodata

Autor: L.S.
Actualizat: 23 nov 2020, 08:50
video Foto(4)

Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au impacat si se inteleg mai bine ca niciodata. Fanii sunt in delir: ce fac cei doi artisti impreuna

Carmen de la Salciua si Culita Sterp trec printr-o perioada extrem de buna pe plan profesional si nu numai. Cei doi artisti s-au impacat si au dat uitarii certurile si suferintele care i-au dus la divort! In prezent, Carmen si Culita se inteleg mai bine ca niciodata.

Fanii celor doi artisti au fost foarte incantati cand Culita a vizita-o pe Carmen, de ziua ei, ca semn ca a lasat supararea si a revenit la ganduri mai bune in ce o priveste pe fosta lui sotie.

Carmen de la Salciua si Culita Sterp impreuna: se inteleg mai bine ca niciodata

Semne ca cei doi ar putea sa fie din nou un cuplu au tot fost, iar fanii sunt in delir doar la gandul ca isi vor revedea perechea preferata impreuna. Cine stie, poate ca nu este asa departe acel moment!

Citeste si: Carmen de la Salciua a pus-o la punct pe sora ei! Reactia surprinzatoare a superbei brunete

Citeste si: Culita Sterp i-a declarat iubirea fostei sotii! Ce mesaj i-a scris lui Carmen de la Salciua: ''In ciuda a tot ce s-a intamplat...''

Citeste si: Dovada ca s-au impacat! Carmen de la Salciua, fotografiata in tandreturi cu fostul ei sot, Culita Sterp! Nu se mai ascund

Recent insa, Carmen de la Salciua a facut un Insata Story de senzatie! Impreuna cu fostul sot, artista pregateste o noua piesa!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi se urmaresc reciproc pe retelele de socializare si chiar impart aceleasi story-uri, ca un adevarat cuplu. La filmarile urmatoarei piese, protagonistul a fost chiar Culita Sterp. Surpriza de care vor avea parte fanii va fi una rasunatoare, cu siguranta.

Iata imagini care vor aparea in clipul cuplului Carmen de la Salciua si Culita Sterp:

Citeste si: Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au impacat? Anuntul facut de artista

Citeste si: Carmen de la Salciua: "Am fost violata, batuta, jefuita cu bestialitate". Fanii cantaretei sunt in panica

Citeste si: Culita Sterp si Carmen de la Salciua au mers impreuna ACASA! Cum au fost surprinsi cei doi