Bomba! Dana Roba s-a logodit: "S-a rugat la Dumnezeu si m-a cerut de sotie" - Uite cum arata iubitul ei si ce inel i-a daruit

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:46

Dana Roba se pregateste sa se aseze la casa ei. Iubitul ei, Dani, a cerut-o in weekend de sotie.

Dana Roba are o relatie cu un "frate" penticostal  de trei luni. Barbatul se numeste Dani si a cerut-o de sotie in weekend pe tanara din Timisoara.

"S-a intamplat. El e marcat de mine, e foarte indragostit de mine si eu de el. Mi-a zis ca merge pana in oras si mi-a spus sa ma fac frumoasa. Cand s-a intors, a inceput sa se roage, sa ii multumeasca lui Dumnezeu ca am aparut in viata lui.

S-a rugat vreo doua-trei minute, iar eu am inceput sa il strang in brate. Mi-a spus ca vrea sa fiu sotia lui, eu am avut un gol in stomac jumatate de ora. A spus 'Doamne, promit ca nu o s-o insel pe Dana'. Eu nu am mai avut relatii intime din aprilie.

Vreau atunci cand ma casatoresc sa fie pentru totdeauana. In religia noastra, nu exista divort, doar daca unul dintre noi cade in pacat.
Ne cunoastem de 3 luni. Un prieten ne-a prezentat. El a fost ca si mine, i-a placut viata si s-a pocait in mai. In timpul liber, iesim la cafea, eu nici nu ma gandesc la sex. Genul asta de relatie, cand iubitii stau doar cateva luni inainte, dureaza pentru totdeauna. Cand ai o credinta in Dumnezeu, totul se bazeaza pe Dumnezeu. Dani m-a cerut printr-o rugaciune. Cred ca el e de la Dumnezeu.
Simt ca sunt coasta luata din Dani. Sora mea la fel l-a cunoscut pe sotul ei. Nu stiu daca Dumnezeu o sa imi dea 10 copii, mama mea a avut si i-a fost foarte greu"
, a spus Dana Roba.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.