Bomba in showbiz! Bianca si Victor Slav divorteaza dupa Sarbatori!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 iul 2022, 20:00

A anticipat despartirea Biancai De Victor Slav inca dinaintea nuntii, dar Mircea N. Stoian acum crede ca divortul va avea loc in luna ianuarie.

"Urmeaza Sarbatorile, dar dupa garantez ca vor divorta", a declarat, pentru "ring", Mircea N. Stoian.

"Stiu ca Bianca a semnat sau va semna sa prezinte o emisiune la un trust si e clar ca va divorta. E normal sa fie asa, sunt si in trusturi diferite. Ea trebuie sa genereze subiecte despre viata ei privata si ceilalti sa le comenteze, asa e mersul lucrurilor. Divortul va avea loc, poate nu in doua saptamâni, ca vin Sarbatorile, dar dupa, sigur.

Bianca a si zis-o cu gura ei ca a semnat un contract cu o televiziune pentru mediatizarea nuntii. Acum nu e logic ca ea sa stea intr-un trust si Victor in altul si sa imparta subiectele, mai ales ca Slav este supus unei presiuni inimaginabile si din toata povestea asta el va iesi cel mai sifonat. El e victima", a adaugat Mircea N. Stoian.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”