Bomba in showbiz! E însărcinată la 43 de ani. Anunţul emoţionant al vedetei!

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 23 iul 2022, 00:50
Cristina Cioran este însărcinată pentru prima dată .

Cristina Cioran trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale. Actrița a rămas însărcinată la aproape 44 de ani.

În cadrul unei emisiuni TV,  Cristina Cioran a dezvăluit că este însărcinată. Actrița are o relație stabilă cu Alexandru Dobrescu de mai bine de 7 luni. 

Citeste si: Vali Vijelie si Cristina Cioran au pierdut 10.000 de lei intr-o singura seara! Cum a fost posibil asa ceva

Cristina Cioran este însărcinată

Cristina Cioran s-a despărțit de fostul iubit, Traian Văduva înainte de nuntă, după 10 ani de relație. Imediat după despărțire, actrița l-a cunoscut pe Alexandru Dobrescu, tatal viiorului ei copil. Vedeta a mărturisit că nu se mai aștepa să rămână însărcinată la 43 de ani.

„Sunt foarte emoționată și foarte foarte fericită. (…) Deși am 43 de ani, am ținut această sarcină atât de rapid… iubitul meu credea că se va întâmpla foarte repede, eu eram mai sceptică”, a spus Cristina.

Cristina Cioran a povestit că primele simptome au apărut când se afla la birou, unde și-a făcut și testul de sarcină. Actrița a vorbit și despre reacția iubitului care s-a bucurat foarte tare să audă că va fi tată, acesta ar fi vrut să spună tuturor despre sarcină.

S-a bucurat foarte tare”, a spus Cristina despre reacția iubitului ei. „Mi-am luat un test..

Am făcut testul și, pentru că eram la birou, i-am dat mesaj pe Whats App. S-a bucurat foarte, foarte, foarte tare. Voia să spună tuturor”, a continuat.

Citeste si: Cristina Cioran, INGRIJORATA. Cainele ei a fost muscat de capuse!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Este o sarcină dorită. Ne-am dorit pentru că este o relație foarte frumoasă și neașteptată, ne-am dorit fix asta, să facem și copii”, a mai spus.

„Mi se pare că viața mea va deveni din ce în ce mai frumoasă. Știu că va fi greu. Bine, și lunile astea trei au fost destul de grele. Dar abia le aștept și pe următoarele”, a adăugat.

Vedeta a mărturisit că mama ei a fost surprinsă când a aflat vestea cea mare, dar și sora ei care nu se mai oprea din țipat. Aceasta a mai dezvăluit că urmează întocmai sfaturile medicului care îi supraveghează sarcina și că a început chiar un tratament cu hormoni. Potrivit acesteia, bebelușul va veni pe lume în septembrie. 

Mamei nu-i venea să creadă.

(…) Mama tot timpul mă întreba când îi fac un nepoțel, o nepoțică. După am sunat-o pe sora mea, care nu se oprea din țipat. Am intrat în trimestrul doi, sunt în 4 luni. Ar trebui să nasc în septembrie. (…) Cred că voi lua în greutate. Fac și un tratament cu hormoni, la indicația doctoriței mele”, a mai spus Cristina.

Despre nuntă, a mai adăugat: „Da, din start a fost și acesta planul [să ne căsătorim], chiar înainte să fie planul ăsta [sarcina]”, potrivit unica.

Cum a început relația dintre Cristina Cioran și iubitul ei?

Toată lumea aștepta să o vadă pe Cristina Cioran în fața altarului alături de Traian Văduva, însă după mai bine de zece ani de relație, cei doi au decis să meargă de drumuri separate.  

Citeste si: Cristina Cioran: "Am avut cateva vise erotice cand dormeam cu..."

Însă, la scurt timp după ce au făcut anunțul despărțirii, prezentatoarea de televiziune a mărturisit că iubește din nou.

„Mi-am deschis sufletul și în momentul ăla s-a întâmplat. Ne-am cunoscut la o petrecere. (…) Nu m-am ascuns nicio secundă cu această relație din momentul în care ea a început. Facebook-ul meu a fost deschis. Instagram-ul la fel. (…) Dar cumva așa a fost să fie. Sunt foarte fericită”, a spus Cristina în decembrie 2021