Bomba in showbiz! Lidia Buble, imagini fierbinti alaturi de noul iubit! GESTUL suprem facut de barbatul din viata artistei pentru a-i demonstra iubirea

Author: Alice Popescu
Actualizat: 09 aug 2021, 08:58
Lidia Buble s-a afisat cu noul iubit
Sursa: Instagram

Lidia Buble iubeste din nou, iar imaginile cu ea si noul iubit sunt mai mult decat graitoare, artista alegand sa publice ea cateva instantanee cu ei doi.

Lucrurile par sa se aseze incet incet pentru Lidia Buble care pare tot mai fericita, iar acest lucru se datoreaza noului barbat din viata ei. Cei doi s-au afisat pentru prima data impreuna, iar cantareata nu a ezitat sa se fotografieze alaturi de iubitul ei alegand sa puna pozele pe InstaStory. Se pare ca lucrurile intre cei doi sunt din ce in ce mai serioase daca Lidia a facut publice aceste imagini atat de intime cu ei doi.

Lidia Buble, imagini cu noul ei iubit

Artista este tinuta strans in brate de catre iubitul ei, insa la o privire mai atenta se poate vedea si insemnul de iubire pe care barbatul l-a facut pentru ea si anume un tatuaj care reflecta ochii superbi ai cantaretei. Imaginea este facuta in asa fel incat ochiul real artistei sa se completeze cu cel desenat. este recunoscut faptul ca Lidia posteaza imagini si filmulete creative in care i se reflecta personalitatea nebunatica si latura artistica.

Lidia Buble a trecut peste despartirea de celebrul prezentator TV

De data aceasta, a surprins pe toata lumea, mai ales ca dupa despartirea de celebrul prezentator TV, Lidia nu s-a mai afisat cu nimeni. Desi au fost numeroase speculatii cu privire la viata ei amoroasa si diferiti barbati cu influenta, se pare ca au fost doar la nivel de zvonuri.

Este adevarat si faptul ca fostul ei iubit si-a refacut viata mult mai repede dupa despartirea de artista, acum traind o poveste de iubire alaturi de un arhitect cunoscut in Romania si chiar mutandu-se de cateva luni bune impreuna, insa iata ca si Lidia a reusit sa treaca peste despartirea dureroasa si sa iubeasca din nou.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Una din cele mai bune prietene a Lidiei, cantareata Jo a facut in urma cu cateva zile cateva declaratii despre ce s-a intamplat intrea ea si prezentatorul TV:" Lidia e una dintre cele mai bune prietene ale mele din industrie și mi-a zis că se înțelege cu el mai bine acum decât înainte. Lidia de multe ori îmi dă sfaturi de tipul ‘tu trebuie să te uiți în oglindă să vezi cine ești, să te distrezi, ești tânără, ești frumoasă, ai grijă de tine și când duci gunoiul, trebuie să strălucești. 

Eu nu sunt așa, de asta am de învățat de la Lidia.”