BOMBA in showbiz! Oana Lis face dezvaluiri FIERBINTI despre relatia ei cu Vadim Tudor! "Ma suna tot timpul de pe un numar secret"

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 18 ian 2019, 10:23

Intr-o postare recenta, facuta pe pagina personala de Facebook, Oana Lis isi aminteste cu multa nostalgie de Corneliu Vadim Tudor.

Oana si Vadim au avut o relatie de prietenie speciala si moartea celui supranumit Tribunul i-a lasat in suflet un gol imens.

Partenera de viata a lui Viorel Lis a redistribuit, de curand, o poza de acum 4 ani cu fostul presedinte al PRM, alaturi de care a scris cateva cuvinte emotionante.

„Chiar imi e dor de Vadim si glumele lui si discuţiile unice!!!! Ma suna tot timpul de pe un numar secret si vorbeam aproape o ora la telefon!” este mesajul Oanei Lis, readucandu-si aminte de timpul petrecut in compania

lui Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor a fost scriitor, politician, publicist si fondatorul Partidului Romania Mare. Tribunul a incetat din viata pe 14 septembrie 2015, in urma unui infarct.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.