BOMBA IN SHOWBIZ-ul romanesc! Claudiu Bleont a divortat si va deveni tata la 54 de ani

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:16

Claudiu Bleont a marturisit in direct la emisiunea WOWbiz ca a divortat si acum are o noua relatie cu o femeie care ii va darui un copil.

 Claudiu Bleont a povestit in stilu-i caracteristic, in emisiunea WOWbiz cum s-a despartit de sotia lui Andra Negulescu." Am divortat in luna ianuarie, la notar. Nu au existat resentimente intre noi. Nu exista asa ceva, exista un sentiment de multumire fata de cei sau cele care au trecut prin viata mea.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/bleont-ffe7c76bdb5cfbe68a2eb9e6f4aeaf7c.jpg
Recunosc ca nu a aflat ca voi fi tata pana acum. A fost o perioada cand impreuna am decis ca noi sa nu avem copii.
recunosc ca mi-am dorit copii, insa stiu ca greul ar fi dus ea. Eu nu am fortat lucrurile niciodata. E un alt nivel de raport. Noi asa decis. A fost un proces care a durat o perioada si am ajuns sa spunem ca e mai bine asa. S-a ajuns pana la 'restul e tacere'. Ea nu a mai zis nimic cand am luat impreuna aceasta decizie. Ce am pierdut am ajuns sa inteleg altfel.
Cand Andra a plecat nu mi-a spus ca ma uraste, nu au fost cuvinte grele sau reprosuri. Daca Andra trece la atacuri e dreptul ei, nu ma va jigni. " 

"Ceva se termina si a inceput ceva. Anul acesta am inceput relatia cu o noua domnisoara. Acum ca voi deveni tata este ceva intre mi-am dorit si s-a intamplat"


 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?