Bomba in showbiz! Una dintre celebritatile de la „Bravo, ai stil! Celebrities” marturiseste ca a divortat! Adevar sau inventie?

Author: Oana Picerea

Astazi, la ora 22:00, la Kanal D, o noua editie a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities” le va prezenta pe cele 9 celebritati aflate in competitia stilului, pentru marele trofeu, in tinute spectaculoase, oferind publicului momente inedite.

Cine este concurenta de la Bravo ai stil, Celebrities care a divortat

In editia din aceasta seara a emisiunii, cu sinceritatea si hotararea cu care si-a obisnuit atat fanii, cat si colegele de platou, una dintre concurentele acestui sezon arunca bomba! Tanara recunoaste ca este, din nou, burlacita!

Astazi am intarziat pentru ca am fost de mi-am luat viza de Bucuresti. In sfarsit, am divortat!”,  spune concurenta.

Si misterul nu este elucidat, pentru ca se pare ca toata aceasta dezvaluire face parte din povestea pusa in scena de aceasta, pentru a-si sustine outfitul propus pentru aceasta seara. Care sunt detaliile si ce spun juratii la auzul acestor vorbe puteti afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la ora 22:00, la Kanal D!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Cristina Siscanu, atac dur la adresa Biancai Rus! "N-am nimic personal cu tine, dar din punct de vedere stilistic esti varza!" Nu ratati o editie incendiara "Bravo, ai stil! Celebrities", ASTAZI, de la 22:00, la Kanal D!

Citeste si: Maria Ilioiu de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a fost desfigurată! A apelat la procedură obisnuita, la o clinica de lux: "Am fost mutilată"