Bomba! Jador a cerut in casatorie o semifinalista "Bravo, ai stil! Celebrities" Incredibil ce conditie i-a pus s-o ia de nevasta

Author: Alice Popescu
Actualizat: 19 iul 2022, 04:45
Jador a cerut-o in casatorie pe Theo Rose
Sursa: Instagram

Jador de la "Puterea Dragostei" est eun adevarat Don Juan si nu rateaza nicio ocazie in a face vctime printre frumusetile de sex opus.

Ce conditie i-a pus Jador semifinalistei sa o ia de nevasta

Citeste si: Theo Rose, implicata intr-un accident de masina dupa Semifinala! Cum se simte cantareata

Lui Jador de la "Puterea Dragostei" i-a picat cu tronc o frumoasa vedeta care a ajuns in Semifinala "Bravo, ai stil! Celebrities". Cantaretul care este recunoscut pentru cuceririle sale, si-a exprimat dorinta de a o lua chiar de nevasta pe cea care i-a furat inima.

Numai ca fata...e luata cum s-ar spune. Nu chiar luata, ci are un iubit de mai bine de trei ani cu care se intelege foarte bine.

Theo Rose, mesaj pentru Jador! Cum i-a raspuns cantareata la cererea in casatorie

Citeste si: Cum arata Oana Radu in lejerie intima! Cantareata n-a ezitat si s-a filmat in toata splendoarea

Este vorba de nimeni alta decat de frumoasa cantareata Theo Rose care i-a pus inima pe jar lui Jador, mare cuceritor de la "Puterea Dragostei". Insa, Jador are si pretentii dupa ce ca vrea sa ii fure iubita altui barbat. Inainte sa o o ia de nevasta pe Theo Rose, i-a spus ca mai intai trebuie sa se ingrase. De aici, a pornit un adevar "razboi al replicilor" intre cei doi.

Cantareata, cunoscuta pentru firea ei glumeata, i-a raspuns scurt ca"nu se ingrasa de a dracu ce e pielea pe ea". Bineinteles toata aceasta discutie a fost o gluma, insa se pare cei doi vor colabora la o melodie impreuna, caci de pe platourile de filmare a pornit totul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Theo Rose a starnit in Semifinala emotii puternice cu momentul pe care l-a realizat. Tanara a dansat atat de senzual si a transmis un mesaj atat de puternic incat fie telespectator, fie jurat sau concurenta, cu totii au lacrimat, mai ales cand i-au auzit si vocea. Momentul ei a fost de-a dreptul superb!