Bomba la Puterea dragostei! Alexandra, hotarata sa se intoarca in Casa Dragostei la nici cateva zile dupa Finala sezonului 3. Ce dezvaluiri a facut

Autor: Alice Popescu
Alexandra s-ar intoarce in casa Puterea dragostei sezonul 4
Sursa: Instagram

Alexandra a vorbit in premiera despre intoarcerea la Puterea dragostei sezonul 4. Ce a spus mai exact castigatoare a sezonului 3?

Alexandra a raspuns fanilor curiosi despre noua ei viata dupa Finala Puterea dragostei unde a castigat premiul cel mare in valoare de 10 000 de euro. Concurenta castigatoare a placat in urma cu o zi spre fetita ei deoarece, a dezvaluit ea, vrea sa o pregateasca pentru scoala.

Alexandra s-ar intoarce in sezonl 4 Puterea dragostei

Micuta a sase ani si cat timp mama ei a fost plecata in Turcia, i-a dus dorul foarte tare.

Alexandra a si declarat ca de acum incolo micuta va locui cu ea si Codrut ca o familie. Chiar daca s-a imbracat in rochie de mireasa in Marea Finala Puterea dragostei sezonul 3 si spera sa primeasca o cerere in casatorie din parte lui Codrut, Alexandra nu l-a convins inca pe iubitul ei sa faca pasul cel mare, insa se inteleg mai bine ca niciodata. Intrebata daca s-a despartit de el, Alexandra a raspuns categoric ca nu. 

Citeste si: Alexandra, castigatoarea Puterea dragostei sezonul 3, decizie radicala in legatura cu fetita ei. Ce legatura are Codrut cu hotararea concurentei

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insa, fanii au fost curiosi sa afle daca Alexandra s-ar mai intoarce la Puterea dragostei, sezonul 4. Finalista si castigatoarea a declarat ca da, s-ar mai intoarce, insa nu in calitate de concurenta, ci de invitata. Acelasi lucru l-a spus si Marinescu intr-o alta emisiune deoarece a fost un an foarte greu din punct de vedere psihologic si se resimte. Cei doi nu mai vor sa participe in calitate de concurenti pentru ca deja si-au gasit sufletele pereche.

Insa, Alexandra recunoaste ca ii este dor de Casa Puterea dragostei si ar merge doar in vizita, la fel ca si Marinescu. 

Pana atunci, frumoasa castigatoare petrece cat mai mult timp alaturi de fetita ei, dar si de iubitul ei, Codrut cu care va pleca in urmatoare perioada intr-o vacanta in Italia. "Mi-ai dat umărul tău să mă sprijin atunci când mă simțeam doborâtă ,o parte din mintea ta atunci când mă purtăm nebunește, mână ta să mă ajute să merg mai departe și inimă ta să îmi vindece toate rănile. 

Îți mulțumesc că ești mereu alături de mine,"   apostat Alexandra imediat dupa Marea Finala a sezonului 3.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.