Bomba la Puterea dragostei: Andreea Pirui si Ligi au rupt prietenia! "Te-ai batut pentru ca v-ati injurat in ultimul hal pe coridor!"

Autor: L.S.
Actualizat: 02 iun 2020, 18:30

Cele mai bune prietene, Ligi si Andreea Pirui sunt acum rivale. Care a fost motivul rupturii? Cele doua isi fac reprosuri dure!

Cele doua blondine care pana nu de mult erau cele mai bune prietene de la Puterea dragostei, Andreea Pirui si Ligi sunt acum rivale.

L-a inceput s-a crezut ca este vorba de mici tensiuni cauzate de stres, insa astazi cele doua au dat cartile pe fata si si-au spus vorbe dure.

Ligi si Andreea Pirui rivale? Cine pe cine a tradat?

De la cea mai recenta Gala, cele doua nu isi mai vorbesc, desi stau in aceeasi camera de hotel.

Ligi si Andreea Pirui au trecut prin multe momente dificile impreuna, iar prietenia lor parea una pentru totdeauna! Ce s-a intamplat si cum au ajuns cele doua sa nu-si mai vorbeasca? Se pare ca si in aceasta relatie Ella are o influenta nefasta!

Se pare ca pentru Andreea Pirui, cine nu e cu ea este impotriva ei, chiar daca este vorba despre buna ei prietena, Ligi.

Citeste si: Acum s-a aflat: Culita a spus tot! Ce a fost cu adevarat intre Ella si Culita Sterp

Citeste si: S-a dezlantuit iadul! Razboi deschis intre Pirui si Ella: "Esti o... si o mincinoasa! Tu nu te-ai dus nici sa-ti vezi mama!"

" Mi-ai aratat ce fel de prietena mi-ai fost! Cand ai avut nevoie, eu am fost acolo! Cand eu nu am vrut sa imi expun parerea nu inseamna ca nu iti sunt prietena! Eu zic sa te muti

cu Daiana, ca oricum cu ea te intelegi mai bine! Am simtit ca ma evita! Daiana nu ma deranjeaza deloc!", a spus Ligi tensionata.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu vreau sa ma cert cu ea!", a spus Pirui, incercand sa nu se implice in momentul tensionat.

"Pe mine ma surprinde ca noi am vorbit in camera toate trei si am spus despre Ella, care e treaba si de atunci... Eu ma retrag! Nu mai zic nimic!", a spus Daiana, simtindu-se parca datoare sa ii raspunda Ligiei.

De ce au ajuns cele doua pe partile opuse ale baricadei? Iata materialul video:

"E mai rau ca si Ella! Nu ca e mai rau ca si Ella! M-a dezamagit mai rau ca si Ella!", a spus Andreea Pirui.

Pirui a cerut sa se faca un material cu cearta dintre ea si Ligi.

Citeste si: Cine a castigat cei 1500 de euro? Cine a fost eliminat? La Puterea dragostei se joaca dur!

Citeste si: Livian, intre Bianca si Ramona? "Care e limita la voi? Sa va pupati sau ce?"

Citeste si: Ella, in atentia unui alt concurent de la "Puterea dragostei"! Va forma un cuplu-bomba cu acesta?

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.