Bomba la ''Puterea dragostei''! Ella si Andrei s-au afisat pentru prima oara IMPREUNA

Autor: O.P.
Actualizat: 18 nov 2020, 18:15
ella si andrei puterea dragostei

Veste incredibila pentru fanii ''Puterea dragostei''.

Ella si Andrei

Ella si Andrei, ce doi fosti concurenti ''Puterea dragostei'' sezonul 2 s-au intalnit pentru prima oara de cand au iesit din emisiune. Fanii sunt curiosi daca cei doi s-au intalnit din intamplare sau este ceva mai mult decat atat. Nu sunt putini cei care si-ar dori sa ii vada impreuna si care spun ca se potrivesc. 

Citeste si: Ella, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", pe patul de spital! "Am iesit din operatie, sunt bine..." Iata cum a fost surprinsa bruneta, imediat dupa interventia chirurgicala suferita recent!

Citeste si: Ce s-a intamplat intre Livian si Ella? Bruneta a intrat in direct in gala si a spus TOT

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce s-a intamplat intre Livian si Ella? Bruneta a intrat in direct in gala si a spus TOT

Ella la Puterea dragostei

Ella a intrat in casa iubirii pentru a-l cunoaste mai bine pe Jador, pe care pusese ochii de ceva vreme. Cei doi au incercat sa formeze un cuplu insa in cele din urma totul s-a dstramat, deoarece Jador lansat o avalansa de reprosuri, dupa ce cativa sustinatori ai acestuia i-au trimis imagini si o inregistrare cu ea pentru a o discredita.

Cel care a declansat furtuna in platou a fost Jador, care a lansat acuzatii grave la adresa Ellei, dupa ce a primit cateva mesaje suspecte care o incriminau.

Se pare ca Ella ar fi vorbit despre Jador cu alte persoane, dand de inteles ca nu isi doreste, de fapt, o relatie cu el, ci doar pentru faptul ca ar fi avut multe de castigat ca imagine.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.