BOMBA la Puterea Dragostei: Larisa, insarcinata cu Culita Sterp?

Autor: B.M.

Informatie bomba despre Larisa de la Puterea Dragostei: sunt suspiciuni ca frumoasa concurenta ar fi insarcinata!

Dezvaluirile au fost facute de persoane din anturajul ei, care au marturisit ca Larisa are din ce in ce mai des stari de greata si varsaturi in cursul diminetilor.

Ce este si mai suspect este ca acestea vin dupa ce Larisa a avut o serie de intalniri cu celebrul Culita Sterp.

"In fiecare dimineața, Larisa era lipsita de energie, de putere, ii era cam rau.

Ea spunea ca asa e ea, ca nu este o persoana matinala, dar pana de curand nu reacționa in acest fel cand se trezea.

"Mai mult, in avion, cand s-a intors in Romania, in vacanța, a fost la un pas de lesin, i s-a facut, brusc, foarte rau, a facut si un atac de panica. Noroc ca a fost Bogdan Mocanu langa ea, a ajutat-o.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ea neaga ca ar fi insarcinata, toți ne-am gandit la asta, dar ea zice ca nu e asta, ci ca o face din cauza stresului", a spus un martor, potrivit wowbiz.ro.

Larisa neaga toate aceste zvonuri si pune problemele de sanatate pe care le are pe seama zvonurilor. Ramane de vazut care este adevarul.

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.