Bomba la Puterea Dragostei! Ligia, relatii intime cu un concurent

Autor: B.M.
Actualizat: 18 mai 2020, 10:21
Ligia de la Puterea Dragostei

Ligia de la Puterea Dragostei a fost prinsa in timp ce intretinea relatii intime cu Sergio.

Potrivit wowbiz.ro, legatura dintre cei doi s-ar fi produs recent, in timpul unei petreceri la care ar fi participat si Andreea Pirui, Marius, Gabi si Daiana.

Ligia, relatie intima cu Sergio. Cum au fost surprinsi

Potrivit unor persoane din anturajul lor, petrecerea la care au participat cei doi a tinut pana in zori. La 8 dimineata Ligia a fost surprinsa in timp ce purta pantalonii lui Sergio.

La randul lui, Sergio purta pantalonii Ligiei si avea corpul plin de sclipici. Surse apropiate celor doi sustin ca ar exista inclusiv un video ce surprinde intreaga actiune.

Citeste si: Legatura incredibila dintre Ligi si Jean-Claude Van Damme! Fanilor nu le-a venit sa creada

Cine este Ligia de la Puterea Dragostei

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ligi de la "Puterea dragostei" a facut furori printre baieti inca de cand a pasit in casa iubirii, datorita siluetei ei perfecte. Un scorpion ambitios, Ligi a trecut pragul "Puterii dragostei", in cautarea iubirii!

Ligia de la Puterea Dragostei are 27 ani, vine din Cluj-Napoca, si este make-up artist. Aceasta spune despre ea ca este o persoana hotarata, puternica, care mereu lupta pentru ceea ce isi doreste.

Ca orice tanara, viseaza sa isi gaseasca jumatatea, un barbat cu care sa imparta totul.

Intrebata de ce ales sa vina la "Puterea dragostei", Ligia a raspuns cu sinceritate ca i-a placut ideea acestui experiment de show matrimonial si si-a dorit sa participe.

Citeste si: Berna jubileaza! Ligi si Philip s-au despartit. Vorbe grele aruncate de cele doua fete de la Puterea dragostei

"Imi place foarte mult experimentul si ideea si vreau sa fac parte din experiment si poate, cine stie, o sa imi gasesc jumatatea! Sa fie inalt, inteligent, romantic si sa fiu mereu in centrul atentiei lui!", a spus Ligia.

De cand a intrat in casa "Puterea dragostei", Ligi a facut furori cu trupului ei sculptat. Insa tanara a ajuns sa arate asa dupa multe ore de antrenament in sala de fitness, acolo unde merge frecvent, chiar si in Turcia, pentru a se mentine in forma.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.