BOMBA! Leo de la Strehaia a cumparat o masina de 200.000 de euro pentru Renata, dar nu i-o mai da! Anca o vrea: "Eu merit masina ca sa te iert!"

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:25

Printul tiganilor a facut o marturisire socanta! Ii cumparase Renatei masina pe care si-o dorea si care valoreaza mii de euro.

Din nefericire, s-a certat cu iubita lui si acum nu vrea sa i-o mai dea. Anca a insistat sa se urce in ea si s-a certat copios cu Leo pentru o poza in masina.

"Masina asta o luasem pentru Renata! Am vrut sa ii fac o surpriza n platou. Vreau sa vada toata tara ca o iubesc! Dar acum e disparuta, e normal ca o voi da altcuiva.

Acum nu stiu cui, inca ma mai gandesc. Dana e iubita mea. Nimeni nu are voie sa urce in ea, hai gata. O sa conduci masina cand ti-o fac eu cadou. Am promis ca iau masina pentru Renata. Ma gandesc pana maine si o voi face cadou altei iubite. Poate Danei, dar nu pot spune", a spus Leo.

"Eu merit masina ca sa te iert pentru ce mi-ai facut, pentru toate pernele pe care le-am udat in fiecare seara", a
strigat Anca la WOWbiz.

Mama lui Leo a aparut in platoul WOWbiz si a fugit glont spre masina. Aceasta a vrut sa se urce in ea, dar fiul ei nu a lasat-o.

"E masina mea, vreau sa ma urc in ea. E masina mea, salbele mele", a spus Maria. ##VIDEO143916##

(Sursa: WOWbiz)

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”