BOMBA pe platourile de filmare! CINE va face parte din DISTRIBUTIA serialului "Dragoste infinita". Cu siguranta, iti amintesti de EA din serialul "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii"! Este o superbitate de femeie!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 iun 2017, 11:54

Distributia serialului "Dragoste infinita" va fi completata in scurt timp de tanara si talentata actrita Gizem Karaca.

Daca in "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii" a aparut doar cateva episoade, iar publicul a apucat sa se familiarizeze foarte putin cu tanara, fosta participanta la Miss World, iata ca ea revine in forta in cel mai iubit serial al momentul, "Dragoste infinita" unda va interpreta un personaj cheie cu ajutorul caruia se vor dezlega multe mistere. Cu siguranta, aparitia ei in serial va schimba destinul multor personaje inclusiv al celor principale interpretatate de Neslihan Atagul si Burak Ozcivit!

Citeste si: BURAK OZCIVIT va cheltui o mica avere pentru cele doua ROCHII DE MIREASA pe care le va purta viitoarea sa sotie, FAHRIYE EVCEN, ce vor fi create de unul dintre cei mai talentati designeri din Turcia! Iata cum vor arata pretioasele creatii vestimentare si ce detalii picante au facut furori printre fanii mirilor!

Iata cateva imagini cu frumoasa Gizem Karaca!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.