BOMBA! Radu Groza si Roxana Nemes s-au despartit

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:11

Cand toata lumea astepta nunta, cele doua vedete au hotarat ca e mai bine sa se desparta. Ca tare, Roxana si-a facut bagajul si a parasit domiciliul conjugal.

" Am luat decizia sa plec de acasa, avem probleme de mult timp. Nimeni nu stie problemele din viata intima sau cea personala, nu le-am spus nimanui. Nici in fata lui nu m-am ascuns cu nimic. E un om bun si apreciez tot ce a facut el pentru mine. Am fost o echipa de la inceput care a avut rezultate frumoase. Am zis sa luam o pauza ca sa rezolvam problemele, el a zis ca nu le vede.

Pe mine nu ma cunoaste lumea.

Eu am plecat si acum stau singura, am vorbit despre problemele mele doar cu familia mea care il apreciaza pe Radu. Eu il apreciez foarte mult ca om si ca impresar... Eu nu ma opresc din cantat indiferent de ce vrea el. Eu nu imi las cariera, am cantari pana de Revelion, tot anul. Roxana Nemes nu o sa dispara. Radu e gelos, e normal.

" Urmareste declaratia completa a Roxanei in materialul video de mai jos!##VIDEO136995##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”