BOMBA! Raluca Sandu, acuzata ca ar fi spalat bani din fondurile FRF! Tatal ei i-a luat apararea

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 28 feb 2017, 04:53

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal Mircea Sandu este suspectat de procurorii DIICOT ca ar fi implicat-o pe fiica sa intr-o actiune de spalare de bani din fondurile FRF. Acesta a negat orice implicare.

Nu stiu nimic din toate astea, urmeaza sa vedem documentele de la DIICOT. Acum nu am ce comenta. Cand voi avea un document oficial in fata, o acuzatie, voi putea spune si eu: «De unde si pana unde e fii-mea in treaba asta? Sa se verifice daca am vreun off-shore, daca am facut ceva cu banii FIFA». Sunt lucruri pe care incearca sa le faca astia care sunt acum pe la federatie, sa-mi puna in carca anumite lucruri si stiu de ce...

In primul rand, sunt bani privati, atrasi personal de mine, in al doilea rand, sunt bani care au fost investiti in baza unei licitatii, desi federatia nu trebuia sa faca licitatie, iar in al treilea rand, acesti bani au fost controlati de FIFA sau de UEFA, depinde de unde au venit. Deci nu a intrat un ban din toata activitatea asta de atragere de fonduri in buzunarul meu sau in vreun cont de-al meu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Sunt lucruri care se incearca pe mai multe planuri. Daca nu s-a putut sa mi se dea in cap pe o anumita directie, cauta acum pe alta parte. Astia de la federatie se vor feri sa spuna ca ei au facut plangerea pentru ca apoi ma pot intoarce impotriva lor cu un denunt calomnios.

Dar, in sfarsit, lucrurile se vor regla la un moment dat, pentru ca trebuie sa stiu de unde a pornit. Eu cred ca actuala conducere a incercat din prima zi, cand ma certa Gica Hagi ca l-am condus pe asta (n.r.- actualul presedinte al FRF, Razvan Burleanu). Gavrila Vasilescu (n.r.- fost consilier al lui Burleanu), care e notar, a spus: «Eu ma voi ocupa de acest hotel». Si tin minte exact, pe 6 martie, acum doi ani…Asadar, au venit chititi.
Nu are de unde sa aiba legatura Raluca cu treaba asta. De unde pana unde? Probabil ca ma vor cita si pe mine, dar trebuie sa faca dovada ca fata mea a spalat bani prin contul ei sau prin off-shore-uri. Pentru ca intotdeauna cand esti acuzat, trebuie sa dovedesti acuzatia, iar eu ma voi apara
”, a declarat Mircea Sandu pentru news.ro.