Bomba: Roxana si-a facut iubit nou? A pozat sexy cu un barbat musculos! Bogdan Mocanu va avea un soc cand va vedea pozele

Autor: B.M.

Roxana este una dintre cele mai populare, dar si una dintre cele mai controversate concurente de la "Puterea Dragostei".

Multi apreciaza felul ei direct de a spune lucrurilor pe nume, altii insa sustin ca este o persoana falsa, care nu face nimic altceva decat sa isi urmareasca interesele.

Cert este ca Roxana reuseste sa faca usor noi cuceriri, etalandu-si corpul lucrat la sala.

Printre cele mai recente fotografii postate de Roxana pe Instagram au starnit insa un val de zvonuri potrivit carora si-ar fi facut un nou iubit.

Roxana apare la piscina, imbracata intr-un costum de baie extrem de sexy, alaturi de un barbat plin de muschi. Cei doi par foarte apropiati, si au schimbat chiar si cateva comentarii.

Citeste si: Alex Zanoaga, mesaj inedit pentru unul dintre fostii sai colegi de la "Puterea dragostei"! Iata cine este sarbatoritul zilei!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Te pup Roxanica. Mi-a făcut mare plăcere sa te cunosc 🙏💋", a scris barbatul, pe nume Vlad.

"Asemenea, kiss 💋💪🏾😎", i-a raspuns Roxana.

Oare ce va spune Bogdan Mocanu la vederea imaginilor?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Vara aceasta facem senzatie cu aceste costume sexy de la @lakshmi_beautyshop.Va multumesc pentru acest costum frumos,am facut furori datorita lui❤️🤝🌞👙

A post shared by Buzoiu Roxana (@roxanabuzoiu) on