Bomba s-a detonat! Andreea Mantea a spus ce s-a intamplat in casa dragostei: "Nu avem cum sa ascundem ce s-a intamplat, dar CNA-ul nu ne permite sa difuzam acele imagini"

Autor: L.S.
Actualizat: 24 apr 2020, 18:36

Andreea Mantea a venit in casa dragostei si a dezvaluit ce s-a intamplat in timpul filmarilor, intre Catalin si baieti.

Andreea Mantea a venit in casa dragostei sa ii ajute pe concurenti sa treaca peste momentele dificile, dupa cele petrecute intre Catalin si restul baietilor. Niciunul dintre concurenti nu a reusit sa mascheze faptul ca a existat un conflict, iar lucrurile se cereau lamurite pentru telespectatori.

Singura problema este ca ceea ce s-a intamplat nu poate fi aratat la tv pentru ca sunt imagini pe care CNA-ul nu le-ar permite sa fie difuzate.

" Am venit sa va ajut! Doar ca acele imagini nu pot fi difuzate. Nu avem cum sa ascunde ce s-a intamplat cu adevarat, dar nu veti vedea imagini. CNA-ul nu ne permite sa difuzam. A avut loc o altercatie intre baieti si Catalin. Il rog pe Catalin sa vina sa discutam, cu calm si fara amenintari. Prieteneste, daca se poate!", a spus Andreea Mantea.

Andreea Mantea a cerut o conexiune intre cele doua case si a facut un rezumat al intamplarilor! Catalin a fost rugat sa vina in casa fetelor, dar a refuzat sa o faca, preferand sa discute prin conexiune.

" Azi noapte au inceput sa circule pe internet niste inregistrari audio, in care, tu, Catalin vorbeai extrem de urat la adresa lui Livian, Andreea Pirui, Philip, Ramonei, Daianei, Jador, Marius.

Azi ati venit la filmare si nu va spun ca acele inregistrari au fost prezentate cu tam-tam. Cred ca au fost premeditate! Catalin si-a spus parerea intr-un mod teribil despre voi, fara sa stie ca este inregistrat. Barfa intre baieti! Sa nu fu inteleasa ca ii iau apararea, si eu si oricare dintre noi mai vorbim si ne spunem parerile, nu incurajam aceste lucruri, dar incercam sa le tinem pentru noi.
Mie nu mi s-a intamplat sa fiu surprinsa injurand! Nu sunt vreo sfanta, dar am bunul simt sa ma abtin si sa nu o fac in fata altora. Catalin, Turcu, Andi, Sergio erau in masina si se pare ca Sergio a inregistrat. Catalin, tu ai facut acele afirmatii in baza a ce?",
a spus Andreea Mantea.

" Le-am facut in urma Galei. Persoanele acelea au venit cu jigniri la adresa mea.

Limbajul meu a fost foarte urat, nu e de facut ce am facut eu, dar ce primesti, aia dai. Daca ma apuc sa spun tot ce stiu...toata lumea era in situatia asta! Nu vreau sa ma scuz! Imi asum! Eu nu castig nimic!", a raspuns Catalin.

" Altercatia violenta nu e justificata! Sunteti mandri de voi? Daca auzi pe unul injurand, ii dai una?", a intrebat Andreea Mantea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata materialul video care probabil va intra in istoria emisiunii:

Citeste si: Casa dragostei fierbe: "Esti tare in gura? Hai afara!" Staff-ul a intervenit sa ii desparta, toata lumea a iesit afara

Citeste si: Scandal monstru intre fete! Ligi e acuzata ca ia partea cui nu trebuie! "Esti indragostita de ciobanul ala? Ii cade acidul din fata"

Citeste si: Catalin si Andy, pusi la zid de concurentii Puterea dragostei: "Astia fac orice pentru bani!"

 

 

 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.