Bomba! Teo Trandafir iubeste din nou? Vezi ce spune despre noul barbat din viata ei!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:57

In ultima perioada, in presa, au aparut tot felul de speculatii cum ca Teo Trandafir si-ar fi gasit linistea in bratele lui Antonio Passarelli.

Teo Trandafir si Antonio Passareli au fost vazuti impreuna la un eveniment monden, iar vedeta de televiziune a vorbit pentru prima oara despre relatia ei cu bucatarul chef.

Teo a facut declaratii pentru ziarulring.ro despre natura relaţiei lor. Vedeta TV a zambit si a oferit un raspuns misterios si delicat, privind o legatura amoroasa cu Chef Passarelli: "Ce înseamnă a forma un cuplu? Ce înţelegeţi prin asta? Nu..."

, a spus indragita vedeta, uitandu-se la Antonio.

Pe de-alta parte, toti cei prezenti la eveniment au remarcat cat de bine se simt impreuna cele doua vedete. Si invitatii in platoul emisiunii lui Teo la Kanal D au observat in ultima perioada o apropiere plina de caldura intre prezentatoare si colegul ei. Ramane de vazut cum va evolua aceasta relatie, Teo declarand in repetate randuri ca lectiile primite de la viata au invatat-o sa fie mult mai circumspecta pe plan sentimental.

(sursa wowbiz.ro)

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.