Bomba! Uite cu cine se intalneste Pippa Middleton dupa despartirea de iubit!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:38

Publicatia The Sun a publicat un articol in care domnisoara de onoare de la Nunta Regala este inamorezata si chiar este implicata intr-o relatie serioasa cu un barbat extrem de bogat.

Potrivit publicatiei averea sa este una dintre cele mai mari ale ducatului din Regatul Unit. Alnwick Castle din Northumberland face parte din proprietatea pe care ca a fost folosita ca décor pentru filmele Harry Potter, Hogwarts School. La 27 de ani, George se intalneste cu una dintre cele mai populare femei din UK, insa cel mai mult mosteneste o avere in valoare de 315 milioane d elire sterline.

Pippa – sora lui Kate Middleton, Ducesa de Cambridege l-a cunoscut pe George Percy inca d epe vremea cand studiau la Edinburgh University, unde au avut un scurt flirt la sfarsitul ultimului
an.

Potrivit tabloidului The Sun prietenia dintre cei doi a devenit infloritoare in momentul in care Pippa s-a asezat langa George la petrecerea din Ajunul Anului Nou la resedinta familiei Middleton, unde ea s-a asigurat ca toata seara sa fie sub bratul protector al lui George. Anul trecut, Pippa s-a despartit de iubitul ei,bancherul Alex Loudon si de atunci se pare ca Piuppa il vaneaza pe duce ca un rechin care se “joaca cu o minge”.


Dupa ce au petrecut Ajunul Anului Nou, cei doi au stat o saptamana impreuna la resedinta din Northumberland, inainte de a-si face publica relatia!


 

Taguri: