Booster de Imunitate cu polen și miere românească premiat internațional

Author: Oana Iosif

Apisan Forte este unul dintre cele mai complexe suplimente pe bază de ingrediente apicole crude, neprocesate termic, realizat de Ing. Victor Bogdan.

Dezvoltat după o rețetă originală, Apisan Forte este unul dintre cele mai apreciate și premiate produse de sănătate la saloanele de invenție din Geneva, România și Bruxelles.

Având la bază miere românească, polen, propolis și ingrediente apicole autohtone, Apisan Forte oferă un suport esențial organismului în gestionarea diferitelor afecțiuni cronice, acute cât și în creșterea barierei de apărare a organismului prin stimularea imunității.

Apisan Forte Ing. Victor Bogdan - Preparat apicol cu premii internaționale

Povestea de succes a produsului Apisan Forte realizat de Dl. Inginer Victor Bogdan, a început cu mult înainte de 2003  însă în 2008 a obținut prima atestare a calității și eficienței în domeniul sănătății.

Formula unică Apisan Forte a fost premiată la numeroase saloane de invenție la secțiunea sănătate obținând totodată și numeroase diplome și medalii de aur inclusiv Cupa decernată de Asociația Inventatorilor din Hong Kong la Secțiunea Sănătate!

În anul 2008, la Salonul de Invenții de la Geneva, eveniment la care au participat peste 47 de țări, printre care și România, produsul Apisan Forte a primit Medalia de Aur. Selecția a fost realizată de specialiști oncologi, nutriționiști, directori de instituții spitalicești, centre de recuperare, cercetători, experți în nutriție și medici. Aceștia, pe baza formulei Apisan Forte au concluzionat că este unul dintre cele mai complexe suplimente care poate răspunde eficient în cazul mai multor afecțiuni precum cele oncologice, hepatice, pulmonare, metabolice, hepatice, cardiovasculare sau neurocerebrale. Apisan Forte oferă astfel o nutriție eficientă și o sursă naturală de antioxidanți capabili să susțină procesul de regenerare celulară, de creștere a energiei și vitalității organismului. Considerat în primul rând un booster pentru organism și pentru sistemul imunitar, Apisan Forte se poate utiliza indiferent de vârstă sau starea de sănătate.

Specialiștii și cercetătorii din cadrul salonului de la Geneva, în urma unei analize amănunțite a produsului Apisan Forte atestă de asemenea capacitatea acestuia de a susține procesele de regenerare celulară, de a proteja structura ADN/ARN cât și aria sa largă de aplicare atât în creșterea imunității cât și ameliorarea sau prevenirea diferitelor afecțiuni precum:

  • Insuficiența renală
  • Diferite forme de cancer
  • Ciroza hepatică și afecțiunile hepatice
  • Constipația cronică
  • Degenerescența maculară
  • Depresia severă sau anxietatea
  • Afecțiuni neurocerebrale
  • Afecțiuni cardiovasculare și nu numai.

 

Povestea de succes a produsului Apisan Forte include numeroase distinctii, brevete și atestări la cele mai importante saloane de invenții din Europa și România.

Amintim de asemenea de Medalia de Aur obținută la Salonul Internațional de Invenții și Tehnologii noi EUREKA de la Bruxelles - Belgia - secțiunea Sănătate

În 2008, Apisan Forte a fost inclus la București la Salonul de invenții și tehnologii - Inventika obținând la categoria Sănătate încă o Medalie de Aur.

Produsul a fost brevetat de O.S.I.M ca supliment apiterapeutic natural cu acțiune cu spectru larg. Apisan Forte a fost aprobat și de Ministerul Sănătății și deține Ștampila comunității Europene pentru distribuție în UE.

Un produs atât de apreciat și atât de complex, precum Apisan Forte care este realizat doar din ingrediente apicole autohtone, ne face mândrii că există astfel de persoane dedicate precum Ing. Victor Bogdan. Acesta de peste 35 de ani promovează un stil de viață sănătos cu suportul produselor apicole ( miere românească, polen și propolis românesc) și ne oferă azi o alternativă de recuperare și menținere a sănătății unice în lume.

Vă propunem să încercați acest supliment apicol deosebit chiar și profilactic și să vă bucurați de numeroasele beneficii pe care le oferă întregului organism!

Mai multe detalii pe https://epret.ro

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.