Bora și Sergen impun reguli stricte în casa de avocatură. Vizionează episodul 19 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Bora și Sergen impun reguli stricte în casa de avocatură.

Sursa: sursă Kanal D

Episodul 19 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D marți, 23 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc „Tablou de familie” va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în episodul din această seară:

Ce se întâmplă în episodul 19 al serialului „Tablou de familie”?

Bora și Sergen impun reguli stricte în casa de avocatură Arsen & Cevher printre care și interdicția relațiilor amoroase.Cea mai mare lovitură o primește Erman.

Bora îl forțează să se retragă din companie și chiar dacă încă deține jumătate din acțiuni, el nu mai face parte din Consiliul de administrație și nici nu mai profesează ca avocat.

Erman lasă compania în grija lui Colpan si a fiicelor ei dar ele îi promit că îl vor aduce înapoi. Colpan este următoarea pe lista lui Bora iar pe ea vrea să o dea afară din barou.Sergen

îi spune lui Azra că pe el nu îl interesează intrigile lor, ci ea este singura lui problemă. Îi spune că o va ajuta să o salveze pe Colpan dacă îi cedează custodia copiiilor.

Fiind nevoit să-și părăsească propria firmă de avocatură, Erman bănuiește că Bora are legătură cu o mare greșeală pe care au făcut-o el și Çolpan în trecut.Yalin îi dă o mână de ajutor lui Deniz, care este acuzată de trădare de către Çolpan și Sanem și o invită să stea în casa lui în care locuia când era singur dar

nu îi spune lui Guneș pentru că nici ea nu are încredere în Deniz.

Citește și: Care este cea mai mare dorință a actriței Pinar Deniz, protagonista serialului „Secrete de Familie”: Va recurge sau nu aceasta la operații estetice pe viitor

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 19 al serialului vostru preferat „Tablou de familie”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul „Tablou de familie” pe Kanal D

Kanal D difuzează zilnic, de luni până vineri, noua dramă turcească, „ Tablou de familie ”. Serialul va putea fi urmărit și live online.

Çolpan Cevher (interpretată de Sumru Yavrucuk, cunoscută din „Fatmagul” și „Nehir”) este o avocată renumită în Istanbul, care a reușit să dezvolte una dintre cele mai de succes case de avocatură specializată în divorțuri.

Divorțată și cu trei fiice, Çolpan și-a crescut singură copiii după ce soțul ei a fugit cu bona acum 25 de ani.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Azra Günay (interpretată de Gökçe Bahadir, cunoscută din „Promisiunea”, „Răzbunare pe tocuri” și „Clubul Istanbul”) este fiica cea mare, care a urmat drumul mamei sale și este, de asemenea, avocată specializată în divorțuri. Azra se află în plin proces de separare de soțul ei, după ce a descoperit că acesta o înșală.

Sanem (interpretată de Gökçe Eyüboglu, cunoscută și ea din „Promisiunea”) este sora mijlocie, care, deși avocată, nu a fost niciodată interesată de o carieră în avocatură sau de căsătorie.

Güneș (interpretată de Tülin Ece, fosta Menekşe din „Fiica ambasadorului”) este fiica cea mică, care a ales un alt drum. A renunțat la facultate și și-a deschis o mică cafenea, având un iubit cu care plănuiește să se căsătorească, în ciuda mediului dominat de divorțuri în care trăiește.

Serialul nu se limitează doar la drama familială, ci explorează și diverse cazuri de divorț și povești de dragoste care rezistă provocărilor căsniciei. „Tablou de familie” promite să captiveze publicul cu intrigi complexe și personaje bine conturate.

Citește și: Cum arăta celebrul Yiğit Kirazcı, protagonistul serialului “Tablou de familie”, în urmă cu douăzeci de ani, la început de carieră! Imaginea care i-a uluit pe fanii carismaticului actor

Din distribuție fac parte actori talentați și apreciați, precum Yigit Kirazci, pe care publicul l-a văzut recent în serialul „O dragoste”, și Sarp Akkaya, cunoscut din filmul „Fii tatăl meu”, disponibil pe Netflix.

„Tablou de familie” se anunță a fi un serial plin de emoții și conflicte, perfect pentru serile de luni până vineri. Urmăriți această nouă producție pe Kanal D pentru a descoperi poveștile captivante ale familiei Cevher și provocările cu care se confruntă în viața personală și profesională.

„Tablou de familie” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!