Bora, susținut de un apropiat al familiei Cevher! Ce vedem astăzi într-un nou episod din „Tablou de familie”, de la 20:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În această seară, într-un nou episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, Erman este în stare de șoc după ce Bora, noul asociat al firmei de avocatură, l-a concediat.

Erman nu înțelege de ce Bora îl urăște atât de mult și încearcă să afle adevărul. Colpan solidarizează cu Erman și caută, împreună, o soluție pentru a-l elimina pe Bora din firma lor de avocatură.

Citește și: În episodul din această seară al serialului “Tablou de familie”, Azra trece prin momente de cumpănă! Avocata vrea să își pedepsească soțul infidel

Bora, susținut de un apropiat al familiei Cevher

Azra urmează a se confrunta cu o situație stranie, după ce Songul ia legătura, de urgență,  cu ea. Songul acuză faptul că fiica sa, Filiz, a fost păcălită de către proaspătul soț al acesteia ca să se căsătorească, femeia de afaceri considerând că tânărul urmărește să pună mâna pe averea șoției sale.

Songul nu se lasă până când nu obține divorțul fiicei sale, însă un eveniment neașteptat schimbă percepția acesteia în ceea ce privește căsnicia fiicei sale.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Citește și: Safiye iese cu Naci în stradă pentru prima dată după ani de zile. Vizionează episodul 26 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară

Cine este, de fapt, vechiul prieten al lui Bora și, ce secret ascunde familia proaspătului soț al lui Filiz, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.