Bote despre Moni: "Traieste sus si la propriu si la figurat. Traieste in puf. Totul pare ireal"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:27

Catalin Botezatu are numai cuvinte de lauda la adresa Monicai Gabor. Dupa ce a fost invitat la lansarea bauturii Mr. Pink, designerul a vazut si viata pe care o duce fosta doamna Columbeanu si a ramas surprins placut.

Catalin Botezatu are numai cuvinte de lauda la adresa Monicai Gabor.  Dupa ce a fost invitat la lansarea bauturii Mr. Pink, designerul a vazut si viata pe care o duce fosta doamna Columbeanu si a ramas placut surprins.


"Am descoperit o altă Monica. Este extrem de pozitivă. Este foarte calmă şi relaxată. Vorbeşte mereu despre Irinuca. Era foarte permisivă cu persoanele care au rănit-o şi a vorbit foarte frumos de Irinel Columbeanu.
Mr. Pink este un tânăr extrem de discret. Nu a vrut să fie fotografiat sau filmat de aceea nu apare. Iubirea lor este reciprocă. Îi îndeplineşte orice dorinţă Monicăi. Mr. Pink are multe afaceri extrem de importante. Ei locuiesc lângă LaToya Jackson. Monica trăieşte sus şi la propriu şi la figurat. Trăieşte în puf. Totul pare ireal. Între ei a fost dragoste la prima vedere. Monica l-a cunoscut într-un club.
Moni îi spune „bebeluş" lui Mr. Pink, iar el "baby",

 

Taguri: